![]() |
Z monkiem na guardy
na poczatku mowie ze szukalem, ale nie znalazlem tego czego szukalem.
wbilem 27 lv i zastanawiam sie czy oplaca sie isc z monkiem na dwarf guardy. jesli tak to powiedzcie czy lepiej zrobic jednego czy moze 2 i ile max guardow moze monka bic zeby nie padl(rozumiem ze moga byc sytuacje gdzie bede musial monka uhowac). wiem ze wielu srednio poziomowych magow i druidow tak wlasnie robi ale czy jest to oplacalne? moze lepiej isc na guardy z samym rodem? odpiszcie plz |
Oj, kiepsko szukałeś..
|
Nie wiem co za muzg wymyślił te summony na guardy. Chyba dotyczy to update -7.6 Nieopłacalne....
|
zalezy na ile jestes doswiadczonym graczem ale jezeli stawiasz takie pytania to uwazam ze nim nie jestem (moge sie mylic) jak bym byl toba to bez monka bym sie tam nawet nie ruszal ale powiem ci ze jezeli bys sie postaral to dasz rade z samym wandem/rodem. na twoim miejscu postawilbym 2 monki :P
|
Rod+1Monk...Rooox!
|
Raz poszedłem na Guardy zsumonowałem jednego monka+rozdzka. Monk padł kiey podleciały do niego 2 Guardy a ja musiałem ratować się ucieczką kiedy doszedł do nich 3 i 4 Guard.
P.S T był mój pierwszy Sorcer więc może dlatego ,że nie miałem za dużego doświadczenia;) |
monk= mana waste (chyba że dla niektórych to roox) + strata połowy expa za poszczególnego guarda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. Przycisk edytuj się kłania. To nie jest chat tylko forum.
2. 130 to jednak nie 165 (czy ile tam expa leci). |
na twoim lvlu nie ma innego wyjscia :( stawiasz monka i volcanic rod w lape i jazda tylko nie wybieraj sie na zbyt trudna kopalnie.
|
Czy z monkiem czy bez. Zależy to od spawnu w poszczególnej z kopalń. Jeśli masz premium i czar energy strike, bez monka. Wez kilka gfb, na cięższe akcje... no i sporo manafluidów aby leczyc sie czarem exura gran. SAdze ze powinienes postawic 1 monka, i bic nim oraz Volcanic Rodem. 130 expa z jednego gwarantowane, a loot wyśmienity.
|
Ja do 33 lvla na pohu siedziałem i tłukłem cyce ale jak chcesz...
|
Moim zdaniem chodż do 33-35lvl na cyce potem kupuj mana fluidy, weź kilka gfb na ciężkie sytuacje, kilka jakichś run leczniczych i jazda na gurady bez zadnego summona ;]
|
@up
glupota... cyclopy = PRAWIE zero loota, za duzo hp w porownaniu z expem, pozatym na pohu jest za duzo ludzi i maly resp + dosyc duze ryzyko jesli ktos zluruje cos mocniejszego @topic nie zabardzo sie to oplaca, chyba ze bedziesz czekal na spawn i robil runki : ) |
Sorc 33+ z Wand of Inferno + manaski = Raj ? 8o
Druid 33+ z Templest Rod + manaski + fajnie z vis = Nawet fajnie :) z monkiem odpada ... miałem kiedys taka sytacje, wchodz na kopalnie, na labirynt postawilem monka. A tam zaraz jakis 100lvl+ sorc mnie wyprosil ... 500+ many poszlo sie ... :D |
Cytuj:
|
Ja chdziłem do kopalni w mieście tej ostatniej z guardami, stawaiłem dwa monki, brałem bag ihow bp mf i było zajefajnie loot się zwaracał zawsze, potem jak nabiłem 33 lvl naexpiłem z tempest rodem jeden lvl ma guardach, pózniej kupiłem pacca na 34,aha i jak bedziesz ze chodził z monkami na guardy to exp 10k/h
|
ja tam mam wątpliwosci co do tych moonków;p, exp jest zamaly z 2 naraz:/
ja na twoim miejscu bym pochodzil na cyklopis nib wiekszy lvl/mlvl i dopiero po jakims czase z 1 mooniek pobawic sie z guardami;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |