![]() |
Dungeons & Dragons
O tak...... czy ktos kiedys gral(gra nadal) w D&D? (chodzi o wersje opowiadana z podrecznikami i kartami gracza)
Co myslicie o tej grze? Jaka jest twoja ulubiona Profesja/Rasa itd Moze jakis fajny ulamek histroyjki zapodacie? :) Zapraszam do Rozmowy :} MI osobiscie bardzo sie podoba D&D super gra, dzieki ktorej masz szanse rozwijac swoja wyobraznie. Niema tu nazuconej przez kogos fabuły jak w grach komputerowych :) Moje ulubione profy to : Czarodziej (nekromanta przedewszsytkim :)) Mnich(ach te jego zdolnosci) Kapłan (dobry) Fajne czary a na dodatek moze nosic Pancerze bez kar do czarow :} Druid: Fajny od zabawy z MP (mozna go powkurzac jego czarami:)) Wojownik (ah te jego atuty :)) Rasa: Lubie człowieka (nadaje sei do fszsytkiego i ma dodatkowy aut:)) Czary: Ah te "wycie banshee" wkurza MP na maxa :) Po patrzcie :) wyskakuje wam zdeprawowany WLk Jaszczuj Zloty Smok a wy uzywacie "Wycia Banshee" i po strachu :) Ogolnie lubie charaktery dobre (szczegolnie neutralny dobry i chaotyczny dobry) Nielubie Charaktery Praworzadnego Neutralnego (ale jak jestem nekromanta to coz mam wybierac? ;/) Teraz na was pora ;] |
W dziale RPG jest juz sporo tematów gdzie można o tym pogadac wiec tam odsylam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |