![]() |
124 ED Solo Perchment (5 Demons) NEW WMV!
A to dopiero poczatek w moim wykonaniu. B)
http://www.xlo.pl/~dyla.a/Movies/AlexSolo1.rec Postanowiłem sie troche pobawić, i oto ten sam filmik troche podrasowany w formacie wmv ( moj pierwszy ). NEW!! http://www.xlo.pl/~dyla.a/Movies/PerchmentSolo***** NEW!! Prosze o komentarze odnoście filmu WMV. Hail Druid POWAH! |
Gratz
Ten filmik potwierdza wyzszosc druidow nad knightami. |
swietny film. naprawde bardzo ladne wykonanie.
polecam! |
key
GZ filmu Alex ;-)
wow obejrzalem teraz do konca ^^ zajebisty ^.^ more plx , nie wiedzialem ze druidem mozna takie akcje ^^ @gosc19999999 TEN LINK TO KEYLOGGER |
...
Nie chce nic mowic ale to chyba wir albo keyloger, na wszelki wypadek nie sciagac :)
|
Mmmmmmmmmmmmmm
Gratz Alex ;)
|
Cytuj:
Poprostu uzywam innego servera. A nie rapidy czy megaupload. Wejdz sobie na www.xlo.pl i zobacz co to jest. ;) |
nie mogę ściągnąć:( wyskakuja mi jakies chińskie znaczki wez to wrzuć na rapid albo na coś innego plx
|
Cytuj:
|
Zeby sciagnac filmik, nalezy kliknac na link i zapisz element docelowy
HAIL DZIECIOM NEOSTRADY xD @top: gz, zaje^^sty filmik :D |
Miałem iść do paderewskiego ale wyszło inaczej^^ .
Filmik świetny, niezłe wykonanie mocy druida xD |
....
Hum nie wiem, mi tam jakies znaczki zaczely wyskakiwac to wylaczylem, mozliwe ze to nie jest wir- patrzac na komenty to nie wiec sry, pomylka z braku widzy :)
|
Grats pindolku ty moj xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gratz pindolku (?!@#$@$)@)
nie spodziewalem sie takiej techniki :> |
@do osob niewtajemniczonych w sciaganie
te chinskie znaczki to oznaka ze korzystacie z firefoxa albo cus... odpalcie przez internet explorera albo poprostu kliknacie na link prawym myszki i "zapisz element doleowy jako" zassysasz i masz. |
świetny film :) gorąco polecam :P:P
gratz wykonania |
Zaden keylogger jak najedziesz na link to w dolnym lewym rogu pisze link i na koncu jest koncowka REC. wiec mozna sciagac ;)
|
Gratulacje ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50. |