![]() |
szukam klucza xp
Tak jak w temacie poszukuję pewnego klucza (nieznam numeru), ale powinien on otwierać przejście między czterema kopalniami (link: http://tibia.pl/earth.php?x=32453&y=31969&z=10)
Jeżeli ktoś coś na ten temat wie niech napisze, pewnie nie tylko ja niewiem skąd ten klucz można mieć, jeżeli to QS można na moje gg zagadać (w profilu jest) |
to jest qs dostalem za to karniaka xD popytaj ludzi o quest na ciasteczka w kazz ktory jest bezposrednio powiazany z tym twoim kluczem xD (chyba nic nie powiedzialem nie ? ;D )
|
jeżeli chodzi ci o ten quest na klucz do dwarcatry (więzienie w kazzo) to znam go, ale niewidze żadnego powiązania z tym poszukiwanym kluczem :/
|
Cytuj:
|
czyli mam latać po całym kazzo i szukać drugich drzwi, które otworzy Copper Key 3802, biore się do roboty chyba, że źle was zrozumiałem :p
|
Dokladnie qs wiec close topic
P.S Juz chcialem cie zbluzgac bo myslalem ze chodzi ci o cdkey do windowsa xp xD |
niewiem czy to QS, chodzi mi tylko o jeden klucz niepotrzebny do żadnego questa tylko, aby otworzyć drzwi :p
|
wejdź na tibi.org.pl, dział questy, i na "Emperor Cookis" (czy jakos tak ;)
|
Gaganino, mówisz, że Copper Key 3802 otwiera nie tylko więzienie w Kazordoon, ale też to przejście między kopalniami ?
Już sie pogubiłem... :( |
tego klucza nie ma na qs z ciasteczkami bo go zrobilem i ja tez chcialbym zanlezc ten klucz niech ktos pomoze
|
Napewno Jest to copper key ale numeru nie znam :( :( :( :(
|
Bierzecie klucz, otwieracie drzwi z ciasteczkami i kolejnym kluczem, ów klucz otwiera pomieszczenie koło magazynu w którym jest klucz do przejscia między kopalniami. Ten klucz także pasuje do innych drzwi, o których nie wspomne.
/\ To nie qs.... nie podałem miejscówek. |
@up
Pozatym na tibii.pl w dziale "klucze" pisze: copper | 3802 | Kazordoon, więzienie(Dwacatra) oraz centrum zewnętrznych kopalni To centrum zewnętrznych kopalni to ta miejscówka chyba, temat można zamknąć :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |