![]() |
Internet w Toruniu
Witam!
Mam pytanie do ludzi mieszkajacych w Toruniu. Otoz bede mieszkal tam od pazdziernika. Potrzebuje jakiegos dobrego dostepu do internetu. TPSA odpada bo musialbym zalozyc telefon. Kablowka moze i owszem, ale musialbym wziac kablowke za 25 zeta. Zastanawiam sie czy nie ma tam jakis sieci osiedlowych (kablowych czy radiowych), lub innych dostawcow niz wyzej wymienieni. Mieszkal bede przy ulicy KRASIŃSKIEGO (w okolicy wydzialu matematyki UMK). Jezeli ktokolwiek wie cos na ten temat to prosze go o info (email, telefon, www do firmy etc.). Z gory wielkie dzieki :D |
|
LOL?
Cytuj:
|
ja mieszkam w toruniu na mokrym i kablówka mnie nei zawodzi,mało lagów,zero kicków w każdej grze na necie z łączem tylko(!) 256kb/s
|
Cytuj:
http://katalog.onet.pl/440,47823,1,t...ternetu,r.html Czasem warto poszukac 3 godziny, zanim sie zapyta gdzie na zielińskiego sprzedają śliwki |
Zanim umiescilem post tutaj poggoolowalem sporo czasu. Mam nawet kontakt do pewnych firm. Ale poszukac w roznych zrodlach nie zaszkodzi. Takim zrodlem sa rowniez fora internetowe :P
|
Cytuj:
P.S. A tu sie na forum siedzi zamiast z kumplami do miasta isc xd |
Odrazu przepraszam że offtop już mi dawajcie te warny tylko posta nie kasujcie!
Cytuj:
|
Net 50mb/s
Jeżeli chcecie mieć neta 50mb/s za 49,90zł bez limitu to mam możliwość sprawdzenia możliwości technicznych. W Toruniu jest to około 48 tyś. mieszkań.
Masz pytania - napisz do mnie maila na [email protected] lub zadzwoń bezpośrednio 883 334 116 Alternatywa to łącze radiowe WIMAX również bez limitów, gdzie nie trzeba mieć okablowania |
@Up
Jesteś debilem. Odświeżyłeś temat sprzed 7 lat. |
NIE SŁUCHAJCIE TEGO RYBZORA.
Nic się nie zna na internetach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |