![]() |
Nowe możliwosci potworqw
Coś strasznego sie stalo! Ide sobie w zamq parze, minos a zanim zerk. Mialem w łapie spiry wiec zaatakowałek zreka o o zabil jednym walnieciem minosa i fru na mnie. Potem na moich oczach Mino Guard zabił orka warriora bo niemógł sie domnie dostać. Co jest?
Może orki i mino sie pokłuciły? :D |
Powiem Ci 2 możliwości.
1.Ktoś przyzwał sobie summona ,która zabił tego minosa. A tamten MG zabil orka 2. Albo to prawda . Odnoście 2 jak to prawda to bedzie można wymyślic nowe taktyki |
Cytuj:
P.S. Byliśmy wtedy razem w zamq :D:D |
mi sie zdazylo cos podobnego jak bylem na beholderze stworzy przedemna skeletona a pochwili go zabil(nawet nie zdazylem kilknac na skeletona)
HAHAHAHAH beholder ma ciote i bije swoich z nerwów albo maja rozwód HAHAHAHAH |
to blokujemy stwory i urządzamy walki. Na śmierć i Rzyć :))
|
to samo przydarzylo sie mi.Na moich oczach mino guard zabil zwylkego mino zeby sie do mnie dostac?!?
|
Tak (niestety) potwory zabijaja slabszych od siebie.... i juz nie bedzie bicia GSa na skalce bo GS sobie z poision spiderami szybko poradzi :P :P :P. No ale nie ma co plakac =) w rl tez tak jest czasem ze slabsi gina :P.
|
Jak zabijesz bh to jego szkielety gina , tak samo ze slimami chyba jest.
|
Ujmijmy to inaczej...odrzót rze hój...
|
zastawic takich beczkami i sie sami zabija :D:D:))
|
Cytuj:
BTW: a ciekawe co by było, gdyby np były dwa zerki, albo dwa ogolnie dwa identyczne potwory... w takim przypadku chyba to nie działa :) |
2 idenyczne sie chyba nie pokloca a lootu z zabitego potwora przez potwora nie ma. Przynajmniej Ja tak mialem 2 razy (poison spider, orc warior)
|
JA DZIS TAK SAMO MIALEM
Dzisiaj ide sobie a przedmnom koleś sorc i zabija minosa a tu nagle wyskakuje orc besc... i uciekamy sorca goni minos a minosa orc mówie mu stój to stanol i co się stalo koles niebil minosa ale orc go zabil i sorca tez mi sie fartło bo zostalo mi 1 hp fiu uzylem uh i po sprawie
|
inteligencja :D
:Dpotwory poprostu zaczely myslec!!!!hehehehehehe i to jest dobre hehehehe :D
|
ja odkrylem jeszcze inna mozliwosc... Bije sobie Valkyrie, zjechalem ja do czerwonego i zablokowalem skrzynka zeby nieuciekla... patrze a tu sprzynka sie odsunela i valkyria wychodzi... wniosek: Cip'owie zrobili potworkom przeszczep muzgu...
|
slim parcele przesuwa :(szkoda ze takie same potwory niemoga sie atakowac co by bylo ze slimami :)
|
Czy wy żartujecie sobie? Jak nie to ja już tej tibi nie pozanje XD
|
JA miałem takie coś 3 razy
1;Bije sobie orc Wariorra patrze Berk wylatuje myśle że Wariorr go zablokuje a ja zabije Berka a tu patrze Berk zabil Wariorra i mnie ciachnął za 109 2:Bije Minosa patrze Guard wybiega i z zimną krwią zabija biednego Minosa 3:To samo co w punkcie 1 tylko ze Berk zabil Spermana |
A mnie ciekawi jak się zachowa Minotaur i Orc Warrior. Który z nich jest lepszy??
|
Heh też mnie to ciekawi i ciekawi mnie to jagby walczył mino archer z zerkiem i mino guard z zerkiem:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |