![]() |
Nowi Moderatorzy
Ostatnimi czasy Rada Plemienia zastanawiała się nad wyborem nowych Moderatorów dla naszego forum. Kandydatów było wielu, lecz nie wszystkim dane było przejść ostrą selekcję. Wybrańcy wyróżniali się inteligencją, kulturą osobistą, rozwagą, często pomocą poprzez raporty, niektórzy działali w grupie Tibia.pl Support. Ponadto mają oni dużo cierpliwości w stosunku do (często irytujących) użytkowników, sporą wiedzę i trzeźwy osąd sytuacji. Wielu z nich na pewno znacie i lubicie. Oczywiście, ten element nie był najważniejszy w naszej dyskusji. Najważniejsze, że według nas są oni warci miejsca na Olimpie :)
A oto wybrańcy (kolejność alfabetyczna) i ich przydziały:
Fora główne - Niusy, FAQ i zasady, Poradniki, Hunted, Kupno PAcc przez tibia.pl, Konkursy, sondy Forum ogólne - Potwory, Broń i przedmioty, Magia, Inne, Wydarzenia ze światów, Gildie, Handel, Updates Multimedia - Zdjęcia, Filmy, Fake'i Dla początkujących - Tajemnice Rookgaardu, Mainland, Profesje Inne - RPG, Twórczość, Grafiki, O wszystkim i o niczym, tibia.pl - opinie, sugestie, błędy itp Wybrańcy zgodzili się wziąć na siebie to ciężkie brzemię i obiecali, że będą przykładem dla wszystkich użytkowników tego forum oraz nie będą nadużywali swoich uprawnień w celach destrukcyjnych ani dla osiągnięcia osobistej korzyści bądź zaspokojenia własnych zapędów sadystycznych ;) Ponadto, dotychczasowi Moderatorzy awansują na Super Moderatorów (besn, Gangrel, Tana). Mniej aktywni Moderatorzy zostaną odesłani na emeryturę. Tak więc od dziś przydomek eX Moderator otrzymają: Fanfi oraz Vanessa. W imieniu całej Rady Plemiennej (tj. Administratorów i Moderatorów) Raynold Od siebie życzę nowym Moderatorom dużo cierpliwości w tej jakże ciężkiej pracy. Obyście twardo trzymali się na tym stanowisku i sumiennie wypełniali swoje obowiązki. Trzymajcie się! |
Pozdro dla nowych moderatorów.
|
Pozdr00ffka!
|
Witamy w załodze.
|
W razie czego, zawsze mozecie skapitulowac, jednak postarajcie sie przetrzymac te pierwsze tygodnie. Potem sie przyzwyczaicie, naprawde ;)
|
Przyjemnej pracy.
hahahahahahaha... |
Welcome in hell ;)
|
Druga zmiana...ja ide na fajrant ;) Powodzenia.
|
hm, jol, witamy po stronie "tych zuych" :D
|
Zuo!!11 Mhrok!!111
Ban! Ban!!! A tak na powaznie to witajcie :) Licze, ze uzytkownicy cieplo powitaja nowych modkow i wybacza im pierwsze wpadki o ile takie beda :P /me zastanawia sie kto pierwszy wyskoczy z bluzgami na jakiegos nowego modka |
O, już news wyszedł. Korzystając z okazji chciałbym podziękować grupie trzymającej władze za zaufanie i wynagrodzenie moich dotychczasowych starań w rozwój serwisu. Mam nadzieję, że będzie mi się miło z wami współpracowało.
|
Jak już napisałem w PW do Raynolda również serdecznie dziękuję za zaufanie w tak ważnej sprawie i liczę na to, że nasza współpraca będzie owocna. :)
|
Dla mnie zadowoleniem jest że dostał sie Vil i Emilok - chyba najlepsi użyszkodnicy ( :D ) na forum , służą dobrą radą , niepopełniają błędów , i wogóle i w szczególe mają spoko avatary : )
|
A ja tam znam tylko Rothesa :P Zawsze lubilem czytac jego wypowiedzi (madre, z sensem). Tak myslalem ze on chyba niedlugo bedzie modkiem :P Naprawde wielkie Gratz i.... powodzenia xD napewno sie przyda :>
|
Gratuluję nowym modkom, i liczę, że w początkowej gorliwości nie dadzą mi jakiegoś warna... ;>
|
Zasłużyli, a szczególnie Vil.
|
Każdego z nich znam i wiedziałem, że kto kwestia czasu aby modkami zostali, brawo ;)
PS: A gdzie ja tu jestem? :( |
gratz dla nowych posiadaczy niebieskiego koloru i funkcji "zbanowac dziada!"
PS i niech moc bedzie z wami!!!! |
No brawo. Ja już się kapłem przed newsem ze emilok to mod bo mial taki dziwny niebieski kolor nazwy xD. No bravo panowie :)
|
Wielkie GZ:) mam nadzieje ze przezyjecie spam noobkow :D jeszcze raz big GrAtz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |