Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dead | Droga na necro i vamp hunt. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94816)

Sowa 16-09-2006 15:28

Dead | Droga na necro i vamp hunt.

Teraz mam dla was do zaprezentowania filmik w moim wykonaniu. Patrzcie jak padam ;d

Dead spowodowany nie domyśleniem się, że na piętrze wyżej są potworki.

http://rapidshare.de/files/33319960/deadaris.rec.html

A następnym filmem jest Droga do necro - Ponieważ mój wspaniały kolega nie wzioł stealth ringa. I dlatego poszło 5bp mf na marne, lecz jest waste jest zabawa :D <uwaga kilka drastycznych scen>.Później zdecydowaliśmy, że skoczymy na vampy. Zobaczcie jak potoczyly sie nasze losy

http://rapidshare.de/files/33320961/necroseks.rec.html

Jeżeli chcesz sie pośmiać obejrzyj nas tylko teraz na TibiCam !!

Zapraszam.

Kacek91 16-09-2006 18:44

Niezle wykonania,lecz no... co tu dużo dgadać Tak Bywa.:evul:

Upierz 16-09-2006 22:30

Oglądałem dead. Szkoda, że ci się utamka skończyła... Gdybyś miał jeszcze to by się może udało, ale jak sam powiedziałeś - "Jest waste, jest zabawa" :)

Works__1985 17-09-2006 02:27

uważam to za twój bład bo mogłeś sie zmanasować i na utamce all powybijać z tego gfb ;p na górze nawet łatwiej by ci poszło to wybić z gfb ale ja na 38+ miałem podobną sytuacje bo poszłem i 8 guardów mnie otoczyło na 13 hp sie uhłem ;p

FUHRER 17-09-2006 13:28

Ale lama omg ;] jak mozna nie miec mf zbindowanych zreszta taki panic tam pocisneles ze szok ;]

FUHRER 17-09-2006 13:49

Drugi filmik to wiekszej parodi dawno nie widzalem.. zamiast przyjac na klate tego vampa i z visa go to ty jeszcze uciekales blokujac swojego ziomka + probowales z sd w vampa ale chyba nie wiesz co to " battle list "

Sowa 17-09-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985 (Post 991067)
uważam to za twój bład bo mogłeś sie zmanasować i na utamce all powybijać z tego gfb ;p na górze nawet łatwiej by ci poszło to wybić z gfb ale ja na 38+ miałem podobną sytuacje bo poszłem i 8 guardów mnie otoczyło na 13 hp sie uhłem ;p

Hehe wiem mój błąd. Lecz byłem tam 1 raz i jak można zauważyć nie wiedziałem gdzie iść : P a więc nie wiedziałem, że wyżej są potworki. To tylko gra nie ma co sie załamywać : )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 991765)
Drugi filmik to wiekszej parodi dawno nie widzalem.. zamiast przyjac na klate tego vampa i z visa go to ty jeszcze uciekales blokujac swojego ziomka + probowales z sd w vampa ale chyba nie wiesz co to " battle list "

Próbowałem ihnąć niezwykłego, A z sd walnełem z battle za 1 razem.

dukos 17-09-2006 19:37

i widzisz sova, czepiales sie innych ludzi a teraz sam pokazales jaki z ciebie noob... wychodzac z tego mino tower na gorze byl guard i chyba 2 zwykle minosy, ty zamiast uciekac chodziles na poczatku up/down i traciles resztke many/hp. w koncu wybrales kilka guardow i archerow na dole zamiast po prostu gora uciec. w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych sie mysli a nie panikuje, jednak widze ze tobie to za dobrze nie wychodzi. co do drugiego filmu... zwiedzanie ghostlandu i tombow na daramie to chyba cos malo interesujacego (cichy sie czyms takim zajmuje i ty go w tym nie pobijesz :]), a vamp hunt a zabicie 1 czy 2 vampow to roznica. zal.pl

sie nudzicie to sciagajcie. ja wiedzialem ze to szkoda czasu ale w koncu chcialem miec tez cos do zarzucenia autorowi filmow za to ze ciagle sie w innych tematach ludzi czepia ...

ty sowa sobie teraz gadaj co chcesz, ja juz tu nie wchodze... cu

Sowa 17-09-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dukos (Post 992417)
i widzisz sova, czepiales sie innych ludzi a teraz sam pokazales jaki z ciebie noob... wychodzac z tego mino tower na gorze byl guard i chyba 2 zwykle minosy, ty zamiast uciekac chodziles na poczatku up/down i traciles resztke many/hp. w koncu wybrales kilka guardow i archerow na dole zamiast po prostu gora uciec. w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych sie mysli a nie panikuje, jednak widze ze tobie to za dobrze nie wychodzi. co do drugiego filmu... zwiedzanie ghostlandu i tombow na daramie to chyba cos malo interesujacego (cichy sie czyms takim zajmuje i ty go w tym nie pobijesz :]), a vamp hunt a zabicie 1 czy 2 vampow to roznica. zal.pl

sie nudzicie to sciagajcie. ja wiedzialem ze to szkoda czasu ale w koncu chcialem miec tez cos do zarzucenia autorowi filmow za to ze ciagle sie w innych tematach ludzi czepia ...

ty sowa sobie teraz gadaj co chcesz, ja juz tu nie wchodze... cu

No widzisz posteppięłm jak noob ale nie kłuce się jak inni Ty dałeś swoj komentarz wiec jest git. Ja też będę dawał innym komentarze co sądze ;]. A po za tym Dzieki kolesiowi uswiadomiłem sobie, że trzeba miec wyjebane na wszystko.

Pi$#%%&^^& PiS I RYDZYKA !!!!!!!!!!1
Pozdrawiam 666
Sowa.

EDITEDDSDASDASD : Ja się nie wstydze swoich porażek : )

KonioMaster 17-09-2006 20:23

Widziałem drugi film, nie chce cię tutaj oskarzać gdyż jesteś wg. mnie jednym z inteligentniejszych użytkowników forum, ale jednak kiedyś nie chciałeś oglądać filmów jeżeli ktoś używał hotkeyów. Jednak w tym drugim filmie używasz manafluidów za pomocą hotkeya, jak sam mówisz w sytuacji zagrożenia życia, ale czy osoby na anihilatorze które uhały sie w taki sposób też nie miały takiej sytuacji?
Co do filmu to niezłe waste :S Ale jest waste jest zabawa^^

Kajulec 17-09-2006 20:59

No cóż, jeśli kilka GP jest ważniejsze od tego, że atakuje Cię archer i guard (ad pierwszego filmu) to sorry, ale dla mnie trochę mylisz priorytety. Poza tym, panikę było widać jak na dłoni, te GP wrzucane do plecaka w dziwny dla mnie sposób i w ogóle dziwnie rozegrana akcja.. noo.. nie wiem. Jeszcze dużo nauki przed Tobą. ;-)
Życzę powodzenia.

Sowa 18-09-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KonioMaster (Post 992510)
wg. mnie jednym z inteligentniejszych użytkowników forum

Hehe Dzięki wreście ktoś z wielu mnie dostrzegł jestem uradowany :d

Cytuj:

ale jednak kiedyś nie chciałeś oglądać filmów jeżeli ktoś używał hotkeyów.

Bo co to za wyczyn jak 100 ek którego bije 1 drag uha sie na hotu ?

Cytuj:

Jednak w tym drugim filmie używasz manafluidów za pomocą hotkeya, jak sam mówisz w sytuacji zagrożenia życia, ale czy osoby na anihilatorze które uhały sie w taki sposób też nie miały takiej sytuacji?
Co do filmu to niezłe waste :S Ale jest waste jest zabawa^^

Używałem Hotkeya do sprawdzenia ile mam mana fluidów a także gdy miałem wątpliwości czy przeżyje.

MHm nie wiem co Ci odpowiedz na te 2 pytanie. Później dam edita ; p

Hugo 19-09-2006 07:28

oj sowa sowa ten 1 filmik to w sumie troche zal.pl ;];]
ja tam 30 palkiem all wybilem i bylo dobrze.
przeciez tam gdzie ty stales to sie chyba nie dalo pasc.
manas manas, gfb,gfb i wszystko wybite (oczywiscie na manashieldzie)

troche mnie zawiodles :D, no ale bywa

Wielki Mancyz 19-09-2006 07:50

Niezłe filmy a co do waste to ja w wakacje miałem lepszy na 53 lvlu z kolegą 49 masterem rozwaliliśmy 2 behemoty z exori mortów ( i love waste :S ) i tak wiem ze mi nieuwierzycie bo filmiku z tego niemam poniewaz zakladalem ze dedniemy lolz :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09.