![]() |
Dead | Droga na necro i vamp hunt.
Teraz mam dla was do zaprezentowania filmik w moim wykonaniu. Patrzcie jak padam ;d
Dead spowodowany nie domyśleniem się, że na piętrze wyżej są potworki. http://rapidshare.de/files/33319960/deadaris.rec.html A następnym filmem jest Droga do necro - Ponieważ mój wspaniały kolega nie wzioł stealth ringa. I dlatego poszło 5bp mf na marne, lecz jest waste jest zabawa :D <uwaga kilka drastycznych scen>.Później zdecydowaliśmy, że skoczymy na vampy. Zobaczcie jak potoczyly sie nasze losy http://rapidshare.de/files/33320961/necroseks.rec.html Jeżeli chcesz sie pośmiać obejrzyj nas tylko teraz na TibiCam !! Zapraszam. |
Niezle wykonania,lecz no... co tu dużo dgadać Tak Bywa.:evul:
|
Oglądałem dead. Szkoda, że ci się utamka skończyła... Gdybyś miał jeszcze to by się może udało, ale jak sam powiedziałeś - "Jest waste, jest zabawa" :)
|
uważam to za twój bład bo mogłeś sie zmanasować i na utamce all powybijać z tego gfb ;p na górze nawet łatwiej by ci poszło to wybić z gfb ale ja na 38+ miałem podobną sytuacje bo poszłem i 8 guardów mnie otoczyło na 13 hp sie uhłem ;p
|
Ale lama omg ;] jak mozna nie miec mf zbindowanych zreszta taki panic tam pocisneles ze szok ;]
|
Drugi filmik to wiekszej parodi dawno nie widzalem.. zamiast przyjac na klate tego vampa i z visa go to ty jeszcze uciekales blokujac swojego ziomka + probowales z sd w vampa ale chyba nie wiesz co to " battle list "
|
Cytuj:
Cytuj:
|
i widzisz sova, czepiales sie innych ludzi a teraz sam pokazales jaki z ciebie noob... wychodzac z tego mino tower na gorze byl guard i chyba 2 zwykle minosy, ty zamiast uciekac chodziles na poczatku up/down i traciles resztke many/hp. w koncu wybrales kilka guardow i archerow na dole zamiast po prostu gora uciec. w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych sie mysli a nie panikuje, jednak widze ze tobie to za dobrze nie wychodzi. co do drugiego filmu... zwiedzanie ghostlandu i tombow na daramie to chyba cos malo interesujacego (cichy sie czyms takim zajmuje i ty go w tym nie pobijesz :]), a vamp hunt a zabicie 1 czy 2 vampow to roznica. zal.pl
sie nudzicie to sciagajcie. ja wiedzialem ze to szkoda czasu ale w koncu chcialem miec tez cos do zarzucenia autorowi filmow za to ze ciagle sie w innych tematach ludzi czepia ... ty sowa sobie teraz gadaj co chcesz, ja juz tu nie wchodze... cu |
Cytuj:
Pi$#%%&^^& PiS I RYDZYKA !!!!!!!!!!1 Pozdrawiam 666 Sowa. EDITEDDSDASDASD : Ja się nie wstydze swoich porażek : ) |
Widziałem drugi film, nie chce cię tutaj oskarzać gdyż jesteś wg. mnie jednym z inteligentniejszych użytkowników forum, ale jednak kiedyś nie chciałeś oglądać filmów jeżeli ktoś używał hotkeyów. Jednak w tym drugim filmie używasz manafluidów za pomocą hotkeya, jak sam mówisz w sytuacji zagrożenia życia, ale czy osoby na anihilatorze które uhały sie w taki sposób też nie miały takiej sytuacji?
Co do filmu to niezłe waste :S Ale jest waste jest zabawa^^ |
No cóż, jeśli kilka GP jest ważniejsze od tego, że atakuje Cię archer i guard (ad pierwszego filmu) to sorry, ale dla mnie trochę mylisz priorytety. Poza tym, panikę było widać jak na dłoni, te GP wrzucane do plecaka w dziwny dla mnie sposób i w ogóle dziwnie rozegrana akcja.. noo.. nie wiem. Jeszcze dużo nauki przed Tobą. ;-)
Życzę powodzenia. |
Cytuj:
Hehe Dzięki wreście ktoś z wielu mnie dostrzegł jestem uradowany :d Cytuj:
Cytuj:
MHm nie wiem co Ci odpowiedz na te 2 pytanie. Później dam edita ; p |
oj sowa sowa ten 1 filmik to w sumie troche zal.pl ;];]
ja tam 30 palkiem all wybilem i bylo dobrze. przeciez tam gdzie ty stales to sie chyba nie dalo pasc. manas manas, gfb,gfb i wszystko wybite (oczywiscie na manashieldzie) troche mnie zawiodles :D, no ale bywa |
Niezłe filmy a co do waste to ja w wakacje miałem lepszy na 53 lvlu z kolegą 49 masterem rozwaliliśmy 2 behemoty z exori mortów ( i love waste :S ) i tak wiem ze mi nieuwierzycie bo filmiku z tego niemam poniewaz zakladalem ze dedniemy lolz :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |