![]() |
Anihilator na Lunarze (druty)
Anihilator na lunarze team : Kozileus (ja;p) 129 ed , Roxis 117 ms , starnel from hell 114 ed i Narian flynn 123 Rp
Miłego oglądania http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11710 |
po hooja dajesz filmik z nieudana proba? -.-
|
heh szybka akcja trzeba bylo zalorzyc ss i ms z ue by walili ty mas heal a rp z sd wlai doatkowo i by bylo gites :P
|
Cytuj:
n/c bylo blisko :) moze nastepnym razem sie uda malo sd wziol ten co krecil tylko 10 a mial 1k many jak przestal walic mogl z bp wzaisc :/ |
Cytuj:
Niestety gran mas resem leczyłbym demony . Na świecie non-pvp mozna tak zrobić ale na pvp jest już trudno . |
Mmmmmmmmmmmmmmm
Nice try :)
|
Expert ze mnie niewielki :P
ale imo - wyprawa drutami na tego questa to poroniony pomysl - filmiku nieogladalem ale pewnie "prawie " im sie udalo :D Next razem niech sobie zrobia sorce - po 2-3 UE na lebka - calosc trwa .. B) |
Cytuj:
|
Łoo Kozi niewiele brakowalo. No nic nastepnym razem sie uda B)
|
To było straszne ,Narianowi prawie sie udało już otwierał dzwi i padł :S
|
jak leczyl deomny Oo przecizee nie mozna leczyc potwrkow ktorych sie nie usmmonowalo, a niewiele brakowalo do tego zeby udalo sie musialby 4 druty isc
i wiemy jak sie sorkami przechodzi, ale 4 druty na pvp ani jescze nie widzialem |
Gratz odwagi niedlugo ja ide pasc! \o/
|
Noiserekplock - Celesta -Nosferatu Of Celesta
Wszystko jest mozliwe trzeba tylko sie zgrac :>
http://rapidshare.de/files/33410069/...aanni.rec.html jak ktos powiedzial na anni powinni wziac bp sd ciekawe czy na tym lvl zdazyl by walnac 7 sd :) milego ogladania powodzenia next razem |
Cytuj:
|
Gowno prawda. Mass healingiem leczysz WSZYSTKIE istoty znajdujdace sie w zasiegu tego czaru, obojetnie, czy to byl summon, czy zwykly potwor.
|
zgadzam sie z kolega wyzej mass resem na pvp czy tez pvp enforced leczy sie wszystkie potwory na non pvp tylko summony
~666~Noiserekplock ~666~ |
myslalem nad tym jak bedzie wygladal moj anhi... ;p i stwierdzilem ze bede mogl spammic mass healingiem zeby nie leczyc demonow przy drzwiach :P o ile stane na samym koncu (przy optimistycznej wersji ze nikt nie padnie od 1'szego combo :P) poniewaz zasieg MS. wynosi 3 kratki w gore dol prawo i lewo (+ kratka pod druidem rzucajacym ten czar :P)ale co do tego anhii z drutem to ja to widze tylko w sytulacji gdy drut stoi na koncu spammuje mass healing a 3 pozostali sorce spamia ue jak najeci ;p
|
Cytuj:
|
Szkoda że się nie udało. GL next time!
|
Cytuj:
po hooja to krasnal w kaluzy siedzi ;). Gratuluje odwagi ? Samobojstwa ? ;) Nie wiem ale ladny film. Gratz <bez ironii> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |