![]() |
Wand of Cosmic Energy
Siema. :)
Mam pytanie do ludzi używających róźdźki Wand of Cosmic Energy. :) Powiedzcie jakie macie Best Hity z tej różdżki, na jakim lvlu oraz z jakim m lvlem. Potrzebuję Waszej odpowiedzi, ponieważ expie na larvach i chciałbym je bić na 1 hita, ale nie wiem jakie kryteria msuze spełniać. (Larva ma bodajże 70 HP.) Najważniejsze dla mnie w waszej odpowiedzki byłoby stwierdzenie od którego momentu mogliście walic z tejże różdżki po +70HP. :p |
Masz napisane na stronie glównej w dziale "Rużdżki" od ilu do ilu walą.;)
|
Cytuj:
Co do strony, to podana jest tam tylko "przeciętna suma uderzeń... |
Ile walisz nei zależy od twojego lvl'a czy mlvl'a
@edit down to było do mnie?? |
IDIOTA?
obrazenia z rozdzki NIE zalezą od lvl i mlvl, sa stale dla danej rozdzki omfg ale nooby w tibie graja n/c -.- |
Cytuj:
Dziwne. Widziałem gościa, który na 1 HITa rozwalał larve, a gdy się go spytałem z czego bije to odpowiedział "Wand of Cosmic Energy". Dlatego chcę żeby ktoś kompetentny udzielił mi odpowiedzi na pytanie w temacie. B) |
Best hit jaki możesz zadać z tej różdżki to 53. Więc larvy na jedego hita nie weźmiesz napewno.
|
a ten koles to byl druid czy sorc bo wydaje mi sie ze on ci poprostu kita strzelil i z tempest rod'a walnal
|
Cytuj:
@topic Ilość zadawanych obrażen potworowi/człowiekowi niezależy od twojego poziomu ani poziomu magicznego. Jak jescze kiedys uzywalem wand of cosmic energy moj najwiekszy hit byl 53, z wand of inferno 73. |
Kolesia ponioslo, przyznam sie ze tez mam chcice powiedziec to ostrzej ale... koles 9 miechow po update a ty sie dopiero kaples ze rozdzki maja zawsze taki sam atak? 250 ms wezmie vortexa to tez bedzie siekal 8-18!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |