![]() |
Pierwsze Demony W Moim Życiu.
Heh Co Tu Duzo Pisać Oglądajcie.
http://rapidshare.de/files/33447574/demmony.rec.html COMMENT PLX btw. przwincie napoczatku bo shooter problemy mial na 20 min chyba sie zaczyna dopiero :P |
Kilka razy miałeś red hp, ale udało Ci się wrócić na własnych nogach a nie za pomocą teleportu :p A i loocik dopisał.
|
Przeskanuj ktos :P chetnie obejrze.
|
8o Jaki fart ^^ Gz blokowania i loota :)
Btw. why taki cienkie skille...? :confused: |
Cytuj:
@topic No jak na pierwsze domony to nie było źle ;] |
:)
Wrzućcie na tibiacam plx
|
GZ Blocku :)
|
Cytuj:
|
Dzieki Za Komenty Co Do Skilli Postac Mam Od 16 Lipca :P Czyli PG nie bylo czasu na skille od 60 lvl skilluje :P
|
Ampa farcie :D
|
rehost blax
|
Cytuj:
@topic Gratz loota. Jak na 1 demony to ładnie. |
Gz blocka i loota;) :p
|
Cytuj:
|
mam male pytanko niezwiazane z filmem. Mianowcie dlaczego wiekszosc osob jak patrze na filmikach uzywaja obsadian knife na zdechlym potworku i zamienia sie o n w bardziej zgnilego :p
ops niezauwazylem ze jeden post wyzej jest moj =p sorx |
Cytuj:
Obsidian knife używa się na potworkach, aby zciągnąć z nich skórę :) akurat na demonach i vampirach używany jest blessed wooden stake :) jak ma się farta to z zabitego demona można uzyskać demon dust(takie czerwone cuś) a z vampira vampire dust(takie niebieskie cuś). Za pomocą obsidian knife zdziera sie skóry z dragonów, minotaurów, Dragon Lordów, Lizardów. |
Gz hunta. Jednak na przyszlosc radze nagrywac filmy od miejsca z demonami bo nie wiem jak innych ale mnie nie kreci jak ktos przez 10min~ filmu biega po edronie.
|
Cytuj:
Daj innym spokój, skanuj sobie sam... |
nice i gz loota :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |