![]() |
Sneak Attack 149ek,113ek down
|
Bardzo Ladne :)
|
Jedna z akcji Knoghtsolo w stylu "kamikadze" xP Na tym filmie widać, że jedyną rzeczą którą robi dobrze to nastawienie bota na cyclopis... Zastanawia mnie jedynie dlaczego Satamo nie lał ani jednego ani drugiego z kuszy jak już byli w trapie... Niby to mała różnica, ale zawsze jest :)
|
Kocham Cię za te newsy Kajn xD
Name: Poncek Ca'Pone, will be deleted at Nov 18 2006, 13:22:59 CET Hacked? @Filmik niezły xD |
Przewińcie sobie o 30 min.
Cudna akcja ;) 16:02 Kiwi Terpenes [107]: Where is MR Knightsolo, aka Chiken MC nugets hahah :D Offtop: O żesz w morde co on ma w domku... c mace, rav axe, castle shield, dwarven arm... |
Cytuj:
Kiedy chce moze sie oddelejtowac :) |
Cytuj:
|
muahuaha a ja obejrzalem to 1 odrazu jak kajn nam to udostepnil :] ale satamo mnie zdziwil ze nie wlaiz kuszy :| a co do knightsolo racja ze jedyne co potrafi to dobrzeustawic bota... mysli ze ma 2 levle na servie to ze jest jak eternal ale sie zdizwil bardoz tez mi sie podobalo to ze w 3 minuty po tym jak satamo odnalazl lanaka wpadlko duzo osob z ls a kh moze sie wystraszylo? chodz korob~ widac ze cos suzkaala ale nie mogla znalezc ;p
DOWN: to nie moja wina tylko klawiatury ktora jest troche przydupiona juz i musze kupic new bo mi wszystkoe klawisze zle wskakuja ;p |
a ja se naprawdem no tawk zioamna -.-
Cytuj:
|
Ale uśmiałem sie :P Lanak expi sobie na guardach co nie ?;p nagle pada a tu wpada BOSS Ks :P buehehe i niestety nawet 149 lvl go nie ratuje :P n00b 1337 xD
|
Niezły filmik... Szybko padli :P
|
wtf?
ocb wogole z tym slynnym knightsolo?xD plz powiedziecie bo jakis zajarany jestem
|
Cytuj:
|
a to Ci ...
omg pedalki cale zycie pewnie no bocie jada to wogole respektu dla takich nie mam calkowity brak honoruX( :baby:
|
Może i jadą na bocie ciągle ale chciałbyś grać w Tibię tak długo/dobrze jak oni ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |