![]() |
No dzieki za poprawienie ^^ Podoba mi sie ten wasz hunt :) Niezle kosili¶cie tych podlych Necromantow :P Gratz for fotos i mam nadzieje ze jeszcze jakeis fajne hunty pokazecei an forum
|
Zrób co¶ z tymi fotkami, bo czuje że mog± mi się spodobać :P
|
Przepraszamy juz błędy zostały usunięte...
|
kurde
widze same X ale przez link dziala Super ssy stary kurde nie mgoe sie doczekac waszych kolejnych przygód pozdro
|
He he nie udal nam Sie hunt z lootem.Ss fajne nie dzialaja u mnie na stronie ale na Linku tak.Nabilem tam 45k expa ale 0 bohow bylem zdenerwowany poniewasz ja organizowalem hunta i nic sie nie zwrucilo.Pozdrawiam wszystkich.Nie dlugo nowe ss.
|
ss!!
Nie wiem co jest ale ja zadnych ss nie widze ale po postach sadze ze sa fajne i za to dla ciebie +
|
Super SS a loot jest calkiem niezły
|
Ja bym tego nie nazwał "niezłym" lootem. Zwłaszcza, że byli¶my tam 4-5 godzin. Moze następnym razem nam sie poszczę¶ci, życzcie powodzenia. ;)
|
Mmmmmmmmmmm, nice ss'y XD, oby tak dalej.
|
¦wietne zdjecia...powodzenia w dalszych huntach.
Następnym razem Boh-y :p |
Ladny huncik. Spoko loot. Niezla ekipa. Ogolem ideolo.
|
bo dluszynm namysle ssy super inne neco kture ogladalem nei bylo najleprze :D
hehehebo dluszynm namysle ssy super inne neco kture ogladalem nei bylo najleprze :D
|
Cytuj:
|
Super ssy Pyro tu Scorp :P Szkoda tylko że bohy nie wypadły :(
|
oh tak
dzis sobie zrobilem na forum "postac" i bede wklejal tu ssy z huntuw tak to byl nasz 1 neco hunt poszlismy po boh a loot lepiej nie muwic ;/ ale i tak bylo wwarto
|
¦miesznie wyszedl ten hunt.Szantazowaliscie necro zeby dal wam boh a wam nie dal,gdybyscie byli mili to moze byscie dostali a tak to takiego wala:P
Fajne ss czekam na reszte. |
Gratz ss oby tak dalej. Czekamy na więcej ss
8o - A tak pozatym chciałbym wszystkich powitać to mój pierwszy post. Hail TIBIA.pl!! |
Teee panie blocker jakie masz pan skille???
Ciekaw jestem bos se pan nawet dobrze radzil z tymi nieumarlakami :) Fajne Ssy... tylko [nie bede orginalny] szkoda ze Bootki nie wylecialy nie ?! aha i jak dlugo tam polowaliscie??? Jak bys mogl to odpowiedz. Pozdro for all Polakow co w tibie se pukaja jak im sie nudzi!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |