![]() |
War 128ms,148ek etc down Kh owned
|
LoL
Niezly Filmik gZ :)
Beka z tej Rozruby :D 8o |
Ja zawsze daje dobre filmy
|
film czysty i bardzo ciekawy jak dla mnie:)
|
Cytuj:
Knightsolo ładnie ucierpiał w tej vojnie... Nice action. |
Buahaha przychodze do domu a tu kolejny filmik szala zaczyna sie przychylac :)
|
Powiem tak....HAIL LIFE STYLE!.I chciałbym pogratulowac Re'vico tego ze caly czas wierzył w zwycięstwo swojej gildji...
|
Knighthood
Korobskura (3 lvle w dol) Sep 20 2006, 13:07:17 CEST Killed at Level 127 by Rizzlaa and by Clodachu Aradna Sep 20 2006, 12:59:20 CEST Killed at Level 93 by Malihra Zavanda Lifestyle Malihra Zavanda Sep 20 2006, 13:00:40 CEST Killed at Level 90 by Korobskura Za niedlugo wzuce filmik jak korobskura pada |
Heh Nice Nice Filmik
|
No w końcu sie biora za Knightsolo i jego ludzi. Gdyby nie on to może dalej bym grał na Berylii a tak moja kariera skończyła sie na 59EK po dedzie przez knightsolo i innych, ech ale to było dawno :P. Pozdro Avator :*
PS prosze o naje**nie Knightsola w moim imieniu ;> |
Hahahahahaha, Gratz People Without Organization :>
|
Nice, nice filmik ;)
szkoda że mnie tam nie było :( Hail Lifestyle ;) |
pamietam jak w ktoryms temacie z rok temu cieszyliscie sie z wygranej nad KH a ja pwoiedzialem wam ze jescze sie zdziwicie.. poczekalem rok i co widze,dalej sie lejecie wiecej pada was niz ich i kolejny raz sie przekonalem ze znam rafamana lepiej niz wy :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zobacz oficjalna liste fragow na tibia.com.... |
Kheh, trzeba pogratulowac Lifestyle'om.. Ogladalem juz filmik z 1 czesci wojny, nie poszlo im za dobrze, natomiast rewanz okazal sie duzo bardziej bolesny dla KH, niz 1 walka dla LS. Enjoy
|
Off : A ty kajn grasz jeszcze w tibie?:D czy tylko obserwujesz i relacjonujesz bo nikomu z life sie nie chce wrzucac filmow B)
|
Nie gram tylko relacjonuje :P
|
spoko filmik:p
|
Cytuj:
wierz mi znam KH i wiem na co ich stac,oni niepatrza na deady i na strate lvl jak nedzne polaczki,dlatego moga calym soba walczyc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |