![]() |
Co kryją wasze plecaki/tornistry? ;-)
Witam was, userów tibia.pl ;)
Otóż ostatnio pomyślałem, patrząc na niektórych plecaki i swój, co ludzie przedziwnego trzymają w tych tornistrach.. ;) Więc pytam się was: Co trzymacie w swoich tornistrach czy plecakach? Nie mówie tu o książkach, bo to ( Chyba ) oczywiste. Tylko o różnych przedmiotach, czy jakichkolwiek znaczkach, znaków przyczepionych do plecaka. Temat [FUN] ;) Więc może ja zaczne: Otóż mój skromny plecak, w chwili obecnej posiada otwieracz do butelek, portfel, płytę CD i... Raczej wszystko, z takich niezwykłych rzeczy.. ;) A Twój? |
Zazwyczaj teczkę rysunkową i komóre z rozwalonym wyświetlaczem:D
|
śróbokręt typu krzyzak czy cos takiego
|
mp3, 2 pogniecione drożdżówki z budyniem, klucze od mieszkania i portfel (aff i karte miejską :P)
|
prezerwatywy, mnóstwo prezerwatyw...
|
um, ciekawy temat.
Ja nosze portfel z biletem miesiecznym do opola, zapalniczke, scyzoryk, zwykle jakies cukierki, pomadke do ust bezbarwna... i chyba to wszystko :] |
CDA 10 znaków
|
zeszyty książki połówka jarania jakieś inne gówna typu kastet śrubak itp.
|
Cytuj:
|
Czasem klucze, to wszystko. Może jeszcze chusteczki i ładowarkę do gameboya którą zapomniałem kiedyśtam wyciągnąć...
|
W sumie to nic. Początek roku i na razie same książki nosze. Jednak kiedyś to można było przenajróżniejsze rzeczy znaleźć. Np. kredki leżące luzem w plecaku. Na dodatek były to kredki woskowe. Potem miałem wszystkie książki porysowane;)
@down Ja mam zawsze na odwrót |
Up:
Właśnie skoro to początek roku, to powinno się dużo ciekawych rzeczy nosić, potem już przestać ;) |
@Up
Raczej odwrotnie... PS. czy ten twój podpis nie jest ciutek za duży w sęsie wysokości? |
Swego czasu kumpel nosił w foliowym woreczku cukier w kostkach. Tak właśnie się dowiedzieliśmy, że ma cukrzyce i stąd jego nowa ksywa: CUKIER.
Natomiast jeszcze inna osóbka miała w plecaku pare płyt... około 50 : ) No i jeszcze dodam chyba nowy trend, czyli plecak na kółkach xP A może to tylko torba podróżna używana jako plecak.. |
huum...szlugi =p czasem mp3
|
Jak to się stało, że ten podpis waży 0 kb???
@ontop Ja tam do szkoły nie nosze takich rzeczy jak mp3player albo komórka bo są za drogie. A niestety, kradną. |
Mój plecak jest straszny:
- jogurt pitny, przeterminowany 2 miesiące (czekam aż wybuchnie:]) - klasówki z zeszłego roku - coś czego nie mogę zidentyfikować, ale nie ma baterii, wyświetlacza i połowy kabelków - kaszkę manną w proszku :evul: - mąkę z chipsów (są tak zmielone…..) |
Cytuj:
Ukradli mi SE K500i wartego może... 20 zł (sklejony taśmą żeby się nie rozleciał) Teraz nosze jakiś gó*niany telefon z czarno-białym do szkoły i jakoś się gorszy nie czuje... @Up: Heheh no niezły śmietnik że tak powiem 8o Ja podobnie miałem w 1 klasie podstawówki ;) |
Cytuj:
Cóż, ja w plecaku klucze mam. Czasem wygrzebię papier po kanapce do szkoły sprzed 2 tygodni (ale to rzadko, bo rzadko w tymże plecaku sprzątam). Sporadycznie trafi się jakaś płyta sidi. Cytuj:
|
Na plecaku naszywke Manowar. Narazie tylko jedną naszywke, jutro kupuję komóre, i jak się ustatkuję z kasą i pierwszym abonamentem, robię zakupy na RMS i wtedy będzie to już ok. 10 naszywek.
A oprócz tego Krijejtiw empetri pleja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |