![]() |
Sashra (200ek) na Necro i na poh'u
jak w temacie...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11786 |
Filmy Sashry jak zwykle sa wielkie .... ale szkoda jej ...
|
Data dołączenia: 20 09 2006 chyba niedawno zalozyles konto ;]
filmik spoko be zloota :P nie ma vira a dodal i nagral sam Sashra :] Sep 19 2006, 17:45:27 CEST Died at Level 185 by a giant spider Sep 19 2006, 17:42:14 CEST Died at Level 190 by a giant spider Sep 19 2006, 17:36:54 CEST Died at Level 194 by a minotaur archer Sep 19 2006, 17:30:40 CEST Died at Level 199 by a giant spider Sep 19 2006, 17:28:04 CEST Died at Level 201 by a giant spider :( |
Czy sashra mial haka? tyle dedow w 1h szczerze watpie ze by zaliczyl
|
3 słowa LOL, jak on to zrobił, że padł tyle razy ;/ Szkoda gościa
|
zawsze ma spoko filmiki... miala raczej
Cytuj:
|
Co do deadów - na 100,5% nie miał hacka, bo żaden hacher nie oszczędził by tej pięknej tarczy ;)
Pewnie miał zły dzień... Chyba że miał hacka ale odzyskał itans, innego wyjścia nie widzę... Co do filmu + pokazał bardziej jego eq niż hunt, ale ładnie to wzkonał i sespoilował. @Down: Ta...? Który hacker byłby tak dobry, żeby oddał Gr8 shiedla, co?? |
@Izull omg :D jak to zobaczylem to mowie, musze sie dopisac....3 slowa....hmmm to LOL to 3 slowa? :D czy 3 ktore slowa?
A filmek spoko...faktycznie jak wszystkie jego :P |
No ale, sashra przecież nie mógł paść tyle razy sam, jeszcze w tam krótkim odstępie czasu. Nawet jakby miał jakieś kicki to po dwóch dedach by zrezygnował z expa i oszczędził się, a nie pakował nadal i padał 5 razy pod rząd.
|
Cytuj:
|
Dobrze panie wszechwiedzący, ale ja nie napisałem tego postu do Ciebie, więc łaskawie na niego nie odpowiadaj jeżeli Ci nie pasuje.
|
@up
n/c wiesz od czego jest forum? wlasnie od tego zeby "komentowac" innych. Jesli niechcesz zeby ktos cie cytowal to pisz na PW :) pozatym wczesniej napisal jescze Vorph ze sashra mial hacka. Czytajmy caly temat blx? |
dala dupy gm-owi i tyle =D nie chciala dac to ja zrokowal =XXX buhaha br?:evul:
|
lol, ale rozpieprzal te wszystkie necro vampy i inne : oooo
Ciekawe czemu sobie pada teraz ;S |
@up
Matko Boska tępy czy z policji ? ile razy maja powtarzac ze Sashra mial hacka rozumiesz HACKA nie padal sobie ot tak bo mu sie podobalo mial HACKA!!! |
Cytuj:
O tak forum jest żeby komentować innych =p To ja skomentuje ciebie: dla mnie jesteś idiotą, spamujesz forum i nie używasz wogóle mózgu. A co do Sashry.. na 99% nie miał hacka. @UP Powiedział co wiedział -,- |
Filmy sashry zawsze BYŁY fajne... Miło BYŁO popatrzeć na Great Shield ;)
|
Cytuj:
@topic filmik poprostu smutny ;/ |
Cytuj:
|
LOL ludzie ale wy glupoty gadacie ......... Sashra ma hacka ... zreszta pogadajcie sobie na pewno wam odpowie ... ja juz gadalem i juz nie gra na antice i stracila all eq a haker nei zdazyl rokowac postac bo sashra wlasnie zczapil ze jego har jest online ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |