![]() |
Błąd
Czy ktoś z was wie może jak trzeba naprawić tibię gdy wyskoczył taki komunikat?
Error: Pach file tibia.bak not found Bądź: A Tibia client is already running! Chociaż tak naprawdę tibia nie chodzi :/ |
Przeinstalować? :p
|
Opisz kiedy ten komunikat występuję. Domyślam się że po patchowaniu klienta ale chce się upewnić.
|
hmm...
1 potym jak klikne na patcha a drugi po kliknieciu na klient. jakby co to juz 2 razy instalowalem ja i nadal nic |
http://www.tibia.com/home/?subtopic=download
Ściągasz, instalujesz w tym samym katalogu i nie klikasz na żadne patch~ czy czort wie co tylko odpalasz grę bądź proces autoupdejtu plikiem tibia*****. ps. Twoje lakoniczne opisywanie błędu bardzo utrudnia pomoc. |
zastanawiam się czy nie musiałbym sformatować kompa
nadal nic. Chociaż sciągnołem to nadal wyskakuje komunikat że jest juz włączona Instynkt, jesteś wielka :) Nareszcie! Zgadzam się z tobą! Naprawde baardzo się cieszę z tego powodu. Wielkie GZ, jak na razie największe na tym forum odemnie. ;) @down Przepraszam ale byłem w szoku ;p Cytuj:
|
Uruchom ponownie komputer -.-
Albo jak chcesz zrob formata:D ale to nic nie da... |
i tak nic nieda. 4 razy instalowaloem ja i zawsze wylanczalem kompa i nadal niedziala
|
jak ci emilok tlumaczy zeby zadnymi pachami sie nie bawic bo smierdza potem przez brak antyperspirantu u trolli to nie dociera? troche "YnTeLyKeNcJ"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |