![]() |
Spis najlepszych Poradników
Uwaga! Sonda jest publiczna! Jeśli zagłosujesz na siebie głos nie będzie się liczył!
Wiele osób pisze poradniki, ale jedyne co z tego mają to GZ. Czy nie czas aby docenić dzielnych userów którzy pomogli (może tobie?) nie raz? ;) Użytkownikiem który napisał na razie najlepsze\y poradnik\i jest - Prodigy - I. Ranking Aby zagłosować przeczytaj najpierw Spis Poradników niżej chyba że już znasz wszystkie na pamięć :) 1. - Prodigy - 2. Kshaq 3. Tom The Tanner 4. Vantage 5. Hakuoh(teraz: Antykwaczor z Calmery) 6. Majen & Res Khmer & Instynkt 7. 8. 9. 10. II. Spis Poradników __________ By - Prodigy - Rares and Valuables Fauna Rookgaardu __________ By Hakuoh (teraz Antykwaczor z Calmery) Lootbagi Exp - gdzie i jak __________ By Kshaq Spis rarków, eq i innych rzeczy występujących na rooko Mały słowniczek Rookstayera, potwory i jedzenie Ogólnie o Rookgaardzie, FAQ i zasady forum tibia.pl __________ By Majen Poradnik gracza __________ By Filthy Zamiana na platynki __________ By nosane Zabijanie Rotwormów __________ By Res Khmer Potwory Rookgaardu __________ By Vantage Trapowanie __________ By Tom The Tanner Poradnik skillowania na Rookgaardzie __________ By Instynkt Zbieranie platynek na Rookgaardzie <--- Jeśli chcesz zagłosować na ten poradnik (instynkt) zagłosuj na Pietro90. Niestety sondy nie da się zmienić, stąd te komplikacje. __________ III. Inne W spisie niema twojego poradnika? Chcesz zmienić nazwę poradnika (tą w tym spisie)? Chcesz dodać opis poradnika (będzie widoczny pod poradnikiem)? Działasz pod innym nickiem? Pisz a napewno będziesz wysłuchany :P Uwagi, sugestie i opinie też mile widziane. Może coś dodać a może coś zmienić? ;) PS: Codzienne aktualizacje oczywiście :P |
vial, nieobraź się ale ten twój poradnik był denny ;d (prodigy ma najlebsze ;) )
|
Przecież wiem i nielicze nawet na jeden głos dla mojego. Głosuje na Prodig'iego czy jak to sie odmienia. xD
@down Wole określenie ''szalony'' a z resztą to każdy dziwny temat musi być głupi? :D Mnie też naszła taka ochota :D Pozatym może jakieś 20% nowych zajrzy tu zamiast pisać nowy temat... cicha nadzieja :P |
Wiecie co naszła mnie ochota napisania nowego poradnika... :D
Co do tematu trochę niezbyt mądry... |
@up
potwierdzam ;) |
No, zgadzam się, temat trochę dziwny (może być szalony ;)), nawet nie tyle z samej konwencji... ale przecież wiadomo, że 90% (jeśli nie więcej) głosów padnie na pana Prodigy lub Kshaqa (choć, może się mylę ;)).
A, co mi tam, pozdrawiam wszystkich autorów poradników :P. Tak naprawdę chciałem zagłosować na siebie, ale ręka mi się omsknęła :P. Żartuje oczywiście ;D Ps. Dlaczego jak klikam na "Mały słowniczek Rookstayera, jedzenie i potwory" to mi się pojawia "Szybka Kasa na rook"? Tam trzeba coś poszukać między postami? Czy bad link? |
@nosane
Bad link ale już poprawiłem. Dzięki za zgłoszenie. Tym tematem chciałem docenić osoby które robią świetne poradniki a nikt im za to niedziekuje ale też (powtarzam :P) pokazać nowym "spis pomocy". |
Najlepsze poradniki robi Pell!!!
|
Slonik :D
Sorry ale nie mogłem się powstrymać... czasem gdy mam zly humor to go czytam i odrazu mi sie poprawia. ^^ |
@Nosane
Heh thx za uznanie. Tak szczerze to miały być artykuły, ale co tam. Poradnikiem jest np. Twój to znaczy "Jak zabijać roty i się nie narobić". Przy okazji kolejne gz dla Ciebie. @topic Mam na składzie (znaczy kompie) kilka poradników by me, które nie są na forum. Jeden pisałem dla fazy i go nie skończyłem, a inne są do supportu. Może je dodam, a może nie. |
Tia. Ja nie głosuję na żaden ponieważ:
-Każdy jest o czymś innym. -Każdy jest pisany innym stylem. -Można głosować na 1... ;< |
Ja zagłosowałem na Ventage. Jego poradnik o trapowaniu bradzo mi sie przydał :evul:
|
- Prodigy - górą!
@KshaqWybacz. Pomyliły mi się nicki. Jak się spało zaledwie 3 godziny to wiadomo, pomylić się można. :) Tom the Tanner Dopisz do Hakuoha, że zmienił nick, ponieaż dostał bana nieusuwalnego... -.-'' Antykwaczor z Calmery to właśnie Hakuoh... ^.^ Witam wsztskich. Kope lat. :D |
:)
@up : Uhuhu krótko i NIE na temat .... (tzn. po co ten twój komentarz ? !!!!111 mógłbyś uzasadnienie dodać ..)
Moim zdaniem Prodigy ;S Pisze on najładniej, najtreściwiej i na forum nie zachowuje się jak jakiś tam dzieciak. Oczywiście nie znaczy to, że inni tak się zachowują. Chociaż czasami niektórzy tak robią. |
@Haukoh czy jak on ma ten nowy nick
Dlaczego piszesz to do mnie jak to nie mój temat? |
@Tom the Tanner
Jeszcze dodaj temat <Letni update 2006 - Rookgaard (podsumowanie). Ten temat pokazuje przynajmniej tym co nie wiedzieli, co się zmieniło. |
@up
Uważam że to nie jest poradnik a z resztą sondy nie da się zmieniać (już i tak jest zamieszanie że głosując na Pietro90 głosujeice na Instynkt). |
And the winner is...
Trrrrrrrrrrrrrr... trrrrrrrrrrrrr... trrrrrrrrrrrrrr... bum! Pell Prodigy! Yeah, come on, man, please tell some words to the microphone. ;-D No oczywiście, to tylko moja opinia; broń Boże, żeby była autorytatywna. ;-) Ale, rzeczywiście, poradniki tego gościa podobają mi się najbardziej. Najlepszy poradnikowiec na tym forum. Czyta się je z wielką przyjemnością i zainteresowaniem. Huh... mnie kiedyś na innym forum też okrzyknięto najlepszym poradnikowcem, z racji moich tutoriali. Ale to już poza tematem Tibii. ;-) Serdeczne pozdrowienia. |
Tam przy poradnikach Prodig'iego (czy jak to się tam odmienia ;) ) jest zły link! -> Fauna Rookgardu, a wyskakuje Trapowanie wg. Austina Vantage... <-
|
Ja oczywiscie zaglosowalem na pana -PRODIGY-.
Jego poradniki sa czyste, przejrzyste itp. itd. Najbardziej podoba mi sie ten o ''rarach'' ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |