![]() |
Demondras na kyrze
Poszedlem po ornamenta a tu mila niespodzianka :)
http://rapidshare.de/files/34137217/..._norf.rec.html |
-.- Poszedłem* noobku :P
Całkiem sprawnie to poszło jak na Ciebie xD |
qrwaaa lazilem codziennie tam po 2 razy od 2 tygodni i oczywiscie go nie spotkalem,przyszedl taki norf i ma mojego clawa;/
demodras wam sprawnie poszedl ale widze ze z tym dlem miales problemy xD |
xD clawa oddalem hanasowi bo poczebowal :P a no ten dl jakis taki ostry byl xD i jeszcze z hura zerwalem:P no ale latwy ten demondras:P
|
Mam prosbe zrechostujs stronke bo niemoge pobrac :D
|
Dajcie rehosta na tibicams please :)
|
rehost pls;p
|
Cytuj:
Forma "poszłem" jest również dopuszczalna, aczkolwiek uzywanie jej swiadczy o brakach edukacyjnych uzywajacego ^^ |
Cytuj:
Filmik jak kazdy inny z demodrasem, ale dosyc sprawnie wam poszlo. Pogratulowac Claw'a oczywiscie. |
on ma racje jest dopuszczalna... jak niewiesz to niekluc sie. wiadomo ze estetyczniej mowi sie "poszedłem" a nie "poszłem".:baby:
|
Rehost:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/11999 A co do filmiku, to poszło Wam ładnie, zgrabnie, bez większych problemów... Gz clawa. ;] |
Cytuj:
No potrzebował.. właśnie straciłeś jakieś 200k~. |
Norfie ty gadzie jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gz dla mojego kochanego qzynka:P eh:(:(:( Musze sie przywalic do twoich skilli...obiecywales ze jak wbijes 100 lvl to skille bedą z 95/90 a tu widze ze masz dalej te same-.- jeszcze raz GZ!:**************:P A co do tego "Poszedłem" czy "poszłem"...to rzeczywiscie forma "poszedłem"jest bardziej odpowiednia... ale mam do was takie 2 pytania... 1: Czy my jestesmy w dziale "Edukacja i jej braki"? Czy w jestesmy w dziale którym nazywamy "Filmy"?? a oto 2 pytanie: Czy należy komentowac jego Edukacyjne braki czy jego wspaniały film który znajduje sie w dziale "Filmy"? Norfiq mój kochany :*:P Masz lipke jak przyjade do ciebie :P(ty tam wiesz za co:P) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |