![]() |
Nowa grupa.
Nazwa grupy to "Gospoda" i jej tematyką ma być fantastyka. Książki fantasy, gry traktujące o tematyce fantasy (jakiekolwiek: komputerowe, papierowe, planszowe, karciane itp. itd. etc.), będziemy nawet zajmować się figurkarstwem. Fantastyka bardzo szeroko pojęta - od Harrego Pottera po Draculę i od Tolkiena po Dragon Lance. Jeśli macie jakiekolwiek zapytania odnośnie grupy to proszę pytać bez wachania - na pewno odpowiem. :) Tymczasem czekam na wasze opinie! Jeżeli zbierze się chętnych to napiszę PW do Dr. Omadera i zobaczymy co da się w tej kwestii zrobić.
Szukajcie ukojenia w mojej Gospodzie... ;) @EDIT: Całkiem spory edit. Postanowiłem zmienić nazwę grupy na mniej wydumaną aczkolwiek wydaje mi się iż lepszą. Od teraz będzie Gospoda. Wpadłem na pewną ciekawą koncepcję i ta nazwa będzie się z nią mniej więcej wiązała. To tyle z "aktualności". ;) |
Nie. Ordo Invictis zdechło, bo obejmowało za szeroką tematykę.
|
male szanse by sie udalo ale jak sie uda to chetnie sie dolacze xD good luck w tworzeniu
|
Jeśli sie uda zrobic w co wątpie to dołącze :P
|
Ja jestem na tak. Teraz reanimowali MA Fans, co sie powiodlo. W tym czasie reanimują MTA, jeszcze niewiadomo co z tego wyjdze. Czemu niby nie mieliby reanimowac tej grupy?
Jak by powstała, to chętnie bym dołączyła |
Jestem na nie. Za dużo tych nowych grup wymyślacie :P. Drom się nie zgodzi, a jeśli nawet to grupa upadnie.
|
Tolkien ? Sign me in !
|
Nie sądze, żeby się udało ale ja jestem zdecydowanie za i sam chętnie bym do takiej grupy chętnie dołączył.
|
Jestem jak najbardziej za, choć wątpie, żeby Drom się zgodził ;<
|
O, ja się na to piszę, bdb pomysł ;-))
Glamri możesz na mnie liczyć :d |
/me chce do tej grupy :<
|
/me chce do tej grupy jak będzie Dungeon Siege II
|
mi tu mi tu ... Ale i tak nie powstanie:<
|
Fantasy sux ;] Co innego gdyby taka grupa obejmowala dobra literature s-f, mniam:)
|
troche ludzi sie zebralo, mam nadzieje ze sie uda a dobra literatura s-f tez chyba moze byc
|
Brzmi całkiem całkiem. Zobaczy się co z tego wyjdzie. Jak coś to 'mi tu mi tu' xD
D&D też by było? ;> |
Jestem za. Jeśli tylko takie coś powstanie to się przyłącze.
Drom plxplxplxpxlpxlpxl!!!!!!oneoneone |
Jestem za, lubię fantastykę.
|
Jestem za.Jak najbardziej dołącze,i dołoże wszelkich starań by grupa nie wymarła :)
|
Ludzie! Ja mam pomysła
Niech to będzie grupa zajmująca się ogólnie literaturą. A w niej poddziały - fantasy, sci ,WWII, lektury etc. Literaturą a wniej ofkorsz filmy, pierdólki zabawki etc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29. |