![]() |
Mega demon hunt, mega dlugi, mega loot!
Siemka 8o
Dzis poszlem na Demon Hella z : Zull lucyfer [117ek] czyli JA B) Fallathanu [103ms] 20 bp sd 3 bp burst Apff [105 ed] 20 bp sd 3 bp burst Link: http://rapidshare.de/files/34160333/...dlugi.rec.html Comment plx. PS. zeszlo mi 160 bp mf :P |
Wow fajowo <lol>
|
Aha zapomailem...
Jak Apff dala loga poszlismy z fallathanu na jeszcze 1 demona i... :P:P:P 19:21 You see a mastermind shield (Def:37). It weighs 57.00 oz. It's an enchanted shield. :cup: |
Heh nie chce mi sie ogladać. Już raz pooglądałem taki hunt. Troszke nudne....
Maiłbym prośbę, mógł bym mi ktoś wkleić linka w poście tylko niech nie wkleja obrazka bo zaraz będą problemy... |
Dajcie screen z loota bo nie wiem czy ktos bedzie ogladac caly filmik :)
|
Gz Zullik jeszcze teraz mam napis Fallathanu: MAMY MPA XD a ja co **** jaja se robisz a ten nie xD
|
Macie :P kto chce niech wchodzi ;]
http://img76.imageshack.us/img76/42/uo0071hi2.jpg :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Gratz! loot niczeg osobie. niektorzy taki loot zbieraja tygodniami....gzgzgzgzgzgzGZZGGZzgzggz ;p
|
Totalny bezsens, pff dawac filmik i samemu ujawniac lot
mega dupa bo i tak pewnie nikt juz nie luknie filmu wiedząc jaki jest loot.. |
Za|ebisty loot o.o
|
gratzz my friend :) Falla
|
Cytuj:
Gdybys ogladal i zobaczyl ile film trwa bys zrozumial ze niekazdemu sie chce ogladac tyle ;> <lol> |
hehehe to dlatego mi falla nie odpisywal xD hyh na demonkach byl ;] spox, gratz ;PP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filmik , sposób fajny .. ale bloker i jego teksty - "zal.pl"
10:28 Taifun Devilry [260]: LOL 10:28 Taifun Devilry [260]: leci chyba komus pfn3t. ; d |
Za tydzien powtorka z rozgrywki ;)
Trezba g legi lootnac dla mojego rla :p no i mpa x 3 ;) |
ej, można to shostować na innym serverze niż rapidshare? :( bo mi się ten obrazek z kodem nie chce się załadować :D
zauważyłem zdjęcie, zarąbisty loot! |
Chcę obejrzeć film i nie wiem jak to zrobić pomózcie PLS.
|
Bufer
No spoko ten filmik nawet :D:D :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |