![]() |
Nowe forum na forum?
Tak przeglądam artykuły, i myślę sobie, że może przydał by się nowy dział na forum.. Konkretnie chodzi mi o dział z problemami sprzętowymi, które możnaby rozwiązać tu, na forum.. Coś w stylu "hardware/software". Chodziłoby głównie o porady dotyczące artykułów (tak jak 2 pierwsze posty w arcie Magusa) tudzież problemy natury "help! nie dziala!" (tylko z jakims porządnym opisem błędu...)
Co Wy na to? |
Ale to ma być dział techniczny ogólny czy związany z tibią?
|
Kolejny genialny pomysł Scora ;], pewnie, że taki dział przydałby się, tylko nie wiadomo co sądzą o tym inni bo jak narazie to nikt sie nie wypowiada. Jak dla mnie pomysł bardzo dobry.
|
@Oxygane
[VGRT] Thanks. @gonzun techniczny ogolny |
To może jeszcze dać fora:
Miłość Nastolatki Muzyka Film Zwierzaki Hobby Sport Gry Co Wy na to? :D P.S. Ja ogólnie jestem ZA, ale nie wiem czy to wszystkim przypadnie do gustu, ponieważ to jest forum o Tibii, a na takim dział HARDWARE nie zabardzo mi pasuje... Poza tym zawsze jest OWiON. ;) |
A ludzie i tak by umieszczali temat w działach, które akurat im się spodobają. Tak jak gość w dziale Artykuły pisze, że z Rookgardu nie może wyjść. Ale pomysł w sumie popieram bo dość dużo ludzi ma problemy tego typu i piszą w różnych działach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |