![]() |
Szkice ołówkowe ktoś zrobi?
Bardzo bym prosił o szkice
-pirata -tartaku -kopalni -karczmy -stoczni Za wszystko dziękuję. |
sam rysuj - nikt za ciebie nie będzie nic robić
|
@UP
kiedy ja nie umiem szkicować :/ |
I co z tym zrobisz i pójdziesz na inne forum i powiesz, że twoje?
|
@up
nie,potrzebne mi na stronę.Prosze plz |
Rany, co za ludzie. Nie umiesz, nie dotykaj. Ty bedziesz mial z tego cos, a rysownik nic... Faaajnie. Co to za strona,? Po kiego grzyba kapelusz zawracasz, skoro zadnych bardziej szczegolowych danych do czego maja byc uzyte prace? Jesli zaplacisz, to pewnie cos zrobia, bo za darmo dzisiaj, to mozna w twarz dostac (chociaz i za to sie ostatnio placi).
|
A buty wyczyścić? W oponki dmuchnąć? Proszę, proszę bardzo, JAK JA CIĘ ZARAZ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LooL
A sygnatury jakoś robicie huh? za darmola huh? Co, ręką wam nie chce się popracować? A co do obrazków to już mam.Widać na stronie konkurencyjnej XXXXX.org.pl jest więcej pomocnych osób. |
Nieee... Tam jest po prostu więcej niedoświadczonych leszczy, którzy nie wiedzą kto to jest troll.
|
@up..
nie znasz osoby, ktora zrobila mu te prace wiec jej nie obrazaj.. Moze ta osoba robi to dla przyjemnosci, albo poprostu chciala mu pomoc? Moze zastanow sie nastepnym razem co o kim mowisz? Bo w tym momencie to sam z siebie zrobiles "leszcza" .. naprawde zastanow sie co mowisz... wogole Wy wszyscy zastanowcie sie co mowicie.. bo predzej to Wy sie nadajecie na tych "leszczy" ... jesli nie macie zamiaru pomoc to nie przeszkadzajcie.. ! |
http://img100.imageshack.us/img100/7073/piratga6.png
Podoba sie pirat -.^? |
Jak bede miał czas po lekcjach to mazne ci cos, ale nic nie obiecuje.
I niewiem czemu go jedziecie, za to ze rysować nie umie? Peace~~ |
Cytuj:
|
|
@up
jeszcze jakby to twoje było :/ |
Cytuj:
|
jakbym umial to byc ci zrobil i nie jedzcie go ze chlopak rysowanc nie umie
ja tez i sie tego nie wstydzeX( |
Cytuj:
btw, na konkurencyjnej stronie która nie dorasta do pięt tej jest też więcej trolli, n00bów, hackerów, ludzi używających botów itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |