![]() |
Elite Players rekrutuje !
W związku z tym, że został wybrany nowy lider grupa została reaktywowana. Były czystki, z ponad 100 osób zostały 32. Poszukujemy więc świeżej krwi. Bez was ta grupa zginie, a przecież wielu was zapewne chciałoby mieć miejsce w którym można sobie spokojnie porozmawiać o grach, poprosić o pomoc albo podzielić się z innymi swoimi doświadczeniem. Tak więc wysyłajcie podania, a grupa Elite Players stanie przed wami otworem !
|
Ja się piszę...
Btw. Drom chciał uśmiercić grupy a tu sie albo odnawiają, albo robią nowe:D /me daje do podpisu podpis tego pode nim /me czeka na odpowiedz o dołączeniu do grupy |
Tez sie na to pisze :)
|
Jak się na to piszecie to wysyłajcie też podania, bo samym postem się nie przyłączycie...
|
Chyba sie dolacze yohu =>
|
kiedys jak do tej grupy nalezalem to ogromna chujnia sie tam dziala, dalej tak jest?
|
Bardzo chetnie bym sie zapisal, juz pisze podanie :D
|
[kali mode on]Ja chciec dolaczyc do grupa[kali mode off/]
jesli mozna |
Cytuj:
@Topic: Jezu, podania się wysyła w zakładce "Członkostwo w grupie" a nie do mnie na pw... |
Chetnie bym dolaczyl ale nie mam pomyslu na podanie nie mozna tak po znajomosci :> (cs-LeD)
|
Wiesz podanie znowu nie jest takie ważne. Wiadomo że jest lepiej ale głównie oceniamy zaangażowanie na forum tibia.pl a jak rzadko pisze to jak pisze itp. Niekt nawet za brak podania nie jest odrzucany na wstępnie.
|
- czyścimy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |