![]() |
Koniec z Tibia-wmv
elo :) koncze z tibia wiec prezentuje moj filmik :baby: (kliknij na iobrazek zbey obejrzec (bez sciaganie-bez keya)
http://img.photobucket.com/albums/v2..._tibialife.jpg @edit daje tez filmik z dragow na knighcie na tibi cam. dosyc stary, nagywalem go w 7.8 ale chodzi w 7.81 :) milego ogladania http://rapidshare.de/files/34306111/dragi.rec.html |
Dziadostwo...
|
heh najbardziej mi sie podoba muzyka w tym filmiku xD idealnie pasuje:) a co do samego filmu wiekszość to foty ale filmiki też są a co do tego spędzania czasu przed tibią to sie zgodze ale niestety niemam co innego do roboty na rl i dlatego jeszcze "coś" tam gram w tibie ;/
|
hmmm film troche dziedowy...sorry ale ja tez robilem swoj pierwszy film wmv i mosze powiedziec ze wyszedl lepiej od twojego xD pozzdro jak by ktos chcial obejzec moj to filmik to jest w podpisie link do forum gdzie sie znajduje, narq
|
Filmik naprawde dobry :) 8/10
|
Cytuj:
co prawda nie uzasadnioną, ale to świadczy tylko o nim. każdy ma prawo wypowiadać na temat Twojego filmu, bo go tutaj po to przecież zamieściłeś. Naucz się przyjmować z godnością zarówno złe jak i dobre komentarze. Film nawet fajny. Nic szczególnego, ale pooglądać można :) 6/10 |
Fajerwerków tam nie ma jak i solidnego wykonania, można odnieść wrażenie że robiłeś ten filmik w 10minut na siłe. Następnym razem zaopatrz się w lepsze programy to przechwytywania obrazu bo ten strasznie gubił fps'y, oraz jego obróbki. Ne radziłbym też uraczać nas kilkuminutowym pokazem slajdów złożonych ze zdjęć bo po prostu filmik traci na dynamiczności, film musi pozostać filmem a nie statycznym obrazem, którego po kilku sekundach zastępuje inny od tego mamy slideshow. Porównując ten filmy choćby do produkcji Crazzy Greek'a "Endless Shine" wypada miernie. Ale człowiek uczy śię na błędach więc mam nadzieje że następne filmy twojej produkcji (jeśli jakimiś jeszcze nas uraczysz) będą o niebo lepsze.
|
A nie wiem czy pisałem w tym temacie ale filmik fajny :)
P.S też gram na honerze :D |
Nie taki zły jak na pierwszy raz. Te napisy i piosenka wydają mi się ściągnięte z filmu o Sergio Demonslayerze ;p.
|
Dla mnie rox.
10/10 :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |