![]() |
Krzys Czarodziej powraca
hehe dzis troszke zaszalelismy xD
http://rapidshare.de/files/34300259/ok.rec.html a teraz z powodu braku wolnych unjastow przymusowe wakacje na miecha xD |
Ciezko na tibicam wrzucic :P
|
Hahaha, widać, że się komuś nudzi ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy któryś z tamtych noob charów należał do Herineeya, bo zapomniałem zlookać vip-liste, czy był online =P
|
Fajnie padali :D
off topic: na kyra da sie znajsc jakies expowisko wolne bo chailbym tam zaczac grac? czy trzeba o 4 rano wstawac |
Rofl qwa co to jest ubijasz sobie 20 lvlki i myślisz że jesteś masta... Dziwi mnie - czemu masz tą postać na koncie z maincharem? Zawsze ryzyko bana...
|
Wam to na tej kyrze to sie nudzi B) ??
|
Cytuj:
@film chetnie bym z wami popekowal :> |
rehoooooooooooooooost :baby:
|
Flimik dojebitny :D Wiecej takich :D Lach na chuja :D
22:22 Solanix [115]: mazz tibie auto wlaczone? 22:22 Solanix [115]: spersow mi niechce podnosic 22:22 Solanix [115]: niewiem ktore opcje zaznaczyc To mnie rozjebalo :D |
powracamy juz za miesiac, z mlevami po 15 ];->
|
You have requested the file ok.rec (1467 KB). This file has been downloaded 151 times already.
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 38 minutes) rehost pls :P |
|
Moothonost tak jak reszta twojej gildii jesteś je.bniety. Nie wiem co fajnego jest w biciu mniejszych lvli swoim noob charem. Pamiętam jak pkowaleś na ank i 70 ek zaczal ciebie lac a ty krzyczales; "look on my guild lol", "moothonost here" -,- . *PA*
|
@up
Ta nie przezywaj w koncu to tylka gra a noob pk jest najlepsze ^^ Posmiac sie mozna :D No Kill Plax I Paj :D |
@up nie zesraj sie ;]
lubisz odrabiac straty po dedzie ? to idz padnij i zbieraj na eq i skils odrob naprawde fajnie jest xD zgadzam sie z lenrockiem ! hail family guys ! |
heh ladnie :) więcej takich filmików plx :PP
|
Gram na świecie non-pvp i lubie sobie czasami moim sorcem na Elysii popekować B)
PK is part of the game :p |
Cytuj:
Tak PK to cześć gry, ale żeby wykorzystywać do tego pozycje na servie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |