![]() |
Zatrute jedzenie
No wlasnie mam pytanie czy da sie jakos zatruc jedzenie?
Bo jak moj kumpel mial red hp to taka babka mu szynke (napewno do to sie ham zwalo) dala i jak ja zjadl to sie zatrul :( (to nie byla zatruta strzala bo po 5 dostawal) PS:cieszylem sie bo go nienawidze :] Probowalem moczyc make w truciznie zamiast w wodzie ale sie nie da Szukalem i zadnego takiego tematu jeszcze nie bylo To moj pierwszy temat A tak na marginesie znacie jakis wielki resp szczurow na mainie(czy jakos tak) Bo kumpel ma po hacku zerowy eq wiec szczurki bylyby dla niego idealne na zarobek (w poradniku doba pisze ze w kanalah miast ale byl wszedzie i nigdzie nie ma naprawde DUZEGO respu) ps:Voolygar on gra na aldora moje Postacie Palladyn lucznik-azura-40/35-10 lvl-5 m lvl i 100 zapalek w dp ;) Paladyn Studet-libera-39/25-11lvl-5 mlvl i luk (narazie nim nie gram) Paladyn Powiatowy- Azura :( -12 lvl-10 m lvl (runemaker) Rycerz miecza-Azura- :( (narazie...)- 7 lvl-0 mlvl (na main nie idzie) |
Nigdy nie spotkalem sie z zatrutym jedzeniem, ale to nie oznacza ze go nie ma. Co do Twojego kumpla to powinien pujsc na rooty i orki tam lezy na ziemi sprzet ktory powinien mu starczyc na spokojne polowanie na trole.
|
Czasami z goblinow wypada splesnialy ser ale zjesc sie go nie da
Baaardzo duzy resp szczurów jest na powierzchni na ghost landzie ale skoro twoj kumpel ma zerowe eq wiec musi uwazac na poison spidery i slima (jeden sie tam kreci) |
Hmmm... Tez sie nigdy nie spotkalem z zatrutym jedzeniem... ale to napewno byla szynka?? moze to jednak byl jakis grzybek.. slyszalem ze niektore gatunki zatrowaja ale pewnosci co do tego nie mam
|
Niestety nie ma czegoś takiego jak zatrute jedzenie.Jedyną trucizną jest potion of slime można zebrać z nierzywych robaków lub spiderów . Dragon hama często ludzie z zatrutą szynką jak raz dałem kumplowi to nie chciał zjeść <lol>.Są jeszcze poison arrowy ale to już nie jedzenie :)
Jak twoj kumpel chce iść na szczury to może iść do ghoustlandu na powierzczni jest duży resp ale są też cave raty i poison spidery .Niech uważa bo może tarfić na slima lepiej daj mu parę runek hmm. :) |
O zatrutym jedzeniu nie slyszalem. Duze skupisko cave ratow jest w ankrahmun w takiej dziudze na poludniowym zachodzie(w miescie).
|
pO 1. po co chcesz zatruwac jedzenie?? chyba nie chcesz robic czegos takiego jak twojemu qmplowi?
po2. nawet jak bym wiedzial to bym ci nie powiedzial po3. sam gram na azurze moge odziac twojego qmpla w jakiegos scala itp. Volygar From Harmonia <-- to ja |
Kiedyś próbowałem zjeść spleśniały ser , tak z ciekawości , ale się nie dało ...
Może twój znajomy wszedł w jakąś truciznę , albo coś podobnego ... Co do trujących grzybów , to nie wiem , ale trudno je pomylić z szynką ! A koleś mówi , że znajomy zjadł szynkę - do opisu pasuje mięso smoka. Jest zielone , wygląda na zatrute ... ale oczywiście jest w 100 proc. jadalne i nieszkodliwe. |
To jest totalna bzdura , moze dala mo szynke i wszedl w posion fielda lub cos takiego =/
|
Fakt
Z Goblinów często wypada Moldy (czy tam Molly) Chesse.
Taki serek z pleśnią.:pNigdy nie próbowałem go zjeść (bo po co jeszcze mnie zabije!!:)) ale raczej nie zatruje... A co do szynki to może to było stare meat?? Często się spotyka w podziemiach i u trolli ale ono raczej też nie zatruwa!! :D |
Nie Nie ... On sie napewno niezatrul od jedzenia ... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |