Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Niech Ktos Ratuje Mojˇ POSTAC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9610)

drakon x 21-08-2004 17:10

Niech Ktos Ratuje Mojˇ POSTAC

Mam problem pewnego razu jeden koles swoim thiev charem okradl kilku 70 levelowców a taki jeden debil co go nie lubie a on mnie nagadal im ze tamten thiev ma drugiego chara i nim jestem ja oni chc± mnie huntowac co mamrobic mam 35 lev :(

Obłedny Rycerz 21-08-2004 17:19

Co masz zrobić ??!!!! Hmmm........ Tu masz 3 kroki do wyzwolenia :

Po 1 :

U¶wiadomić sobie istnienie słowa "ortografia" :P :/

Po 2 :

U¶wiadomić sobie znaczenie zdania "pisanie z sensem"

Po 3 :

U¶wiadomić sobie , że na tym forum nikogo to nie obchodzi

I to chyba wszystko :P

Klusek07 21-08-2004 18:06

no i co kto ci na to poradzi ???? musisz sie z nimi dogadac, najlepiej daj im haslo do konta i niech sprawdza twoje chary :P

drakon x 21-08-2004 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obłedny Rycerz
Co masz zrobić ??!!!! Hmmm........ Tu masz 3 kroki do wyzwolenia :

Po 1 :

U¶wiadomić sobie istnienie słowa "ortografia" :P :/

Po 2 :

U¶wiadomić sobie znaczenie zdania "pisanie z sensem"

Po 3 :

U¶wiadomić sobie , że na tym forum nikogo to nie obchodzi

I to chyba wszystko :P

Sorka chyba rzerzywi¶cie mnie ponioslo i napisalem głupie rzeczy w złym miejscu.Nastenpmym razem jak będe cos pisal to ochłone
Móglby ktos poprawic reputacje

Kredi 21-08-2004 19:06

Wytłumacz kolesiom że nie jestes nim. :)

Mortis Virtus 21-08-2004 19:34

sprzedaj chara :D

LORD VOLDEMORT 21-08-2004 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klusek07
no i co kto ci na to poradzi ???? musisz sie z nimi dogadac, najlepiej daj im haslo do konta i niech sprawdza twoje chary :P

WIESZ NA PEWNO CI WTEDY NIE OKRADZA KONTA WEZMA KUPIA PARCELA I WYSLA WSZYSTKIE RZECZY

LORD VOLDEMORT 21-08-2004 19:42

a O CO CHODZI Z TYM CHAREM NIE ZNAM TEJ NAZWY

Powiedzcie Prosze

metiu 21-08-2004 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klusek07

Ta,ta najlepiej zrobisz jak posluchasz tego debila, boze kretynie ot tak 35 lvl. da im passy do swojego konta i zobaczol tylko postacie omg newbie !!!

Druga sprawa, zrobiles 35 lvl. zrobienie takiego chara drugi raz nie zajmie ci tak duzoo czasu jak tego, a itemki dalej bedziesz miec te i moze chciales miec inna profesje wiec teraz mozesz ja zrobic i ja grac :P(ja nie widze innego sposobu)

PS:Ja mialem chara 18 lvl.(robilem go z 1 miesiac moze wiecej) zrobilem drugiego i w tydzien mial 22 lvl.(18 lvl. mial wtedy skille 52/48 a ten 22 49/45, 1-3 dni i mam takie skille same jak ten 18 lvl., wtedy bym zrobil skille do 50 shielda zrobie z 3 lvl.e i jest spox).Jedyny sposob:
new char xD

drakon x 21-08-2004 21:03

A moge sie dowiedziec za co caly czas dostaje - do reputacji

TiS 22-08-2004 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez metiu
Ta,ta najlepiej zrobisz jak posluchasz tego debila, boze kretynie ot tak 35 lvl. da im passy do swojego konta i zobaczol tylko postacie omg newbie !!!

Druga sprawa, zrobiles 35 lvl. zrobienie takiego chara drugi raz nie zajmie ci tak duzoo czasu jak tego, a itemki dalej bedziesz miec te i moze chciales miec inna profesje wiec teraz mozesz ja zrobic i ja grac :P(ja nie widze innego sposobu)

PS:Ja mialem chara 18 lvl.(robilem go z 1 miesiac moze wiecej) zrobilem drugiego i w tydzien mial 22 lvl.(18 lvl. mial wtedy skille 52/48 a ten 22 49/45, 1-3 dni i mam takie skille same jak ten 18 lvl., wtedy bym zrobil skille do 50 shielda zrobie z 3 lvl.e i jest spox).Jedyny sposob:
new char xD

ja robilem chara 1,5 miesi±ca i mam 35 lvl 82/81 :) wskoczylo wlasnie :)

Merawo 23-08-2004 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drakon x
A moge sie dowiedziec za co caly czas dostaje - do reputacji

bo zasmiecasz forum takim wolaniem akurat ktos sie wyrwie i zasloni cie swoim cialem przed tymi typami. na nastepny raz nie rob sobie wrogow bo widzisz jakie sa efekty tego :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15.