![]() |
Niech Ktos Ratuje Mojˇ POSTAC
Mam problem pewnego razu jeden koles swoim thiev charem okradl kilku 70 levelowców a taki jeden debil co go nie lubie a on mnie nagadal im ze tamten thiev ma drugiego chara i nim jestem ja oni chc± mnie huntowac co mamrobic mam 35 lev :(
|
Co masz zrobić ??!!!! Hmmm........ Tu masz 3 kroki do wyzwolenia :
Po 1 : U¶wiadomić sobie istnienie słowa "ortografia" :P :/ Po 2 : U¶wiadomić sobie znaczenie zdania "pisanie z sensem" Po 3 : U¶wiadomić sobie , że na tym forum nikogo to nie obchodzi I to chyba wszystko :P |
no i co kto ci na to poradzi ???? musisz sie z nimi dogadac, najlepiej daj im haslo do konta i niech sprawdza twoje chary :P
|
Cytuj:
Móglby ktos poprawic reputacje |
Wytłumacz kolesiom że nie jestes nim. :)
|
sprzedaj chara :D
|
Cytuj:
|
a O CO CHODZI Z TYM CHAREM NIE ZNAM TEJ NAZWY
Powiedzcie Prosze
|
Cytuj:
Druga sprawa, zrobiles 35 lvl. zrobienie takiego chara drugi raz nie zajmie ci tak duzoo czasu jak tego, a itemki dalej bedziesz miec te i moze chciales miec inna profesje wiec teraz mozesz ja zrobic i ja grac :P(ja nie widze innego sposobu) PS:Ja mialem chara 18 lvl.(robilem go z 1 miesiac moze wiecej) zrobilem drugiego i w tydzien mial 22 lvl.(18 lvl. mial wtedy skille 52/48 a ten 22 49/45, 1-3 dni i mam takie skille same jak ten 18 lvl., wtedy bym zrobil skille do 50 shielda zrobie z 3 lvl.e i jest spox).Jedyny sposob: new char xD |
A moge sie dowiedziec za co caly czas dostaje - do reputacji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |