![]() |
Rox Pk, 46 sorc die 2x xD rox loot xD
Tak jak w temacie :P
Filmik krecil kumpel, ja to Nabow!! :cup: http://rapidshare.de/files/34376957/pk33.rec.html Cooment Plx:evul: Rehost( thx Wuzwar ;) ) http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/12041 |
Nie ma to jak pasc 2x...
Loot też całkiem niezły :D |
Filmik Czysty!
O.o najs :D Vampire Shield heh....Piekny filmik...krotki ale super :D |
Cytuj:
ehh filmik stracił część swojego uroku jak powiedziałeś jaki loot ..... a co do filmiku gratz i tyle ;) |
@up lepiej szybko zedytujcie posty jesli niechcecie byc sponiewierany za spoliowanie loota.
@topic Filmik niezły, gratz loota |
No ładny filmik... :D
@<<<Kiemi>>> - Za to co zrobiłeś powinni banowac -.- @down - Dla Ciebie, ale połowa użytkowników nie zassa tego filmiku właśnie przez tego za przeproszeniem kretyna... |
Jakis Tam UP: Chyba nie jest wazne jaki loot tylko w jakim stylu go zdobyl :] ( jak dla mnie )
|
Cytuj:
|
Potem takim noob zdradza loot i sie dziwi ze go zabijaja
|
|
Przez jakiegos nooba film nie ma sensu ogladania.
|
Lol skoro wiem jaki loot to po co oglądać
Up iles tam razy thx -.- |
Ehhh :/ zawsze ktos musi sie znalesc ktos kto ujawni loot :S btw ale film wart obejrzenia :)
|
omg
Cytuj:
Cytuj:
|
-.^
Ortografia sie nie przejmuje, dla kazdego moze sie przytrafic blad ortograficzny -.-
|
powiem 1 jka mozna apc od 29 i 19 sorca 46 lv lol -.- zenada:P ja na 45 uciekalm przed 40 36 i 20 sorcem ciagle z sd a ja ucieklelm :] ogulnie nice loot
|
14:41 Batusai el putero [12]: jajajaja
HaHaHaHAHA nc Ładny nup :P Pamiętam w jakimś filmie z inferny... 40+ lvl dostał sd wołał funny sd i się śmiał, potem padł w iście noobowskim stylu :P |
YoYo
Carla Cox...
Musze powiedzieć z całą szczerością że filmik był spoko. Jest bardzo ciekawy a równoczeście straszny i śmieszny ;( :D Bardzo jestem zadowolona i oby tak dalej. :cup: Daje 100% walki OGLĄDAJCIE |
Cytuj:
To jest dopiero komentarz. |
Gz
Lol GZGZ co za noob 8 bp mf mial -.- lol a potem wracal... z nice eq pewnie.. do kazo bez ropy itp lol no comment jeszcze raz gZ ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |