![]() |
Mały hunt na vampach by me XP
Hunt krótki ale za to jaki waste xDDDD 8o 8o 8o
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12043 Comment plz :p :p |
Waste w pi**u :P
|
w sumie to jest na co popatrzrc xD szkoda ze taki krotki ten hunt :( ale exp ladnie lecial jak na 25 minut :D
|
Co prawda exp szedl ladnie, ale to waste...:(
|
Bo najlepsza rzecza w tibi jest waste :)
|
Waste jest moze i najlepszy jak sie jest bogatym ^^ xP Mi po tym huncie ok 1k zostalo :)))
|
Co jak co ale nie ma gorszego potwora do lootowania...z niego kompletnie nic wartosciowego nie leci oprócz vampire shielda ktora wypada raz na milion vampow:P
|
Eh.... ja tam chodzilem sorcem od 40lvla z magicem kolo 36 bez manashielda na loozie all kosilem z visa plus wanda z bliska... ale i tak tam jest waste ale mniejszy :P
|
Cytuj:
ja poszedlem na vampiry w tombie (kolo smoly) ice rapierek , kaska, jakies tam perelki i gowienka i mi sie tam 1k zwrocilo ;) @Edit @Topic Radze ci isc i expic bez manashielda jestes druid , przy 200 hp exura sio... nie oplaca sie z manasami expic ;p. nie wiem moze na takim lvlu troche duzo hp leci ale wg mnie to radze bez manashielda ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a jak ci sie mana skonczy jest jeszcze weselej ;)
@2 up ma taki lvl i mozliwe ze dlatego mu sie nie zwraca ale ja jak ide do sie zwraca.... zalezy czy cos wyleci czy nie. proste. a jak masz inną opinie to wyraz ja ;) |
Bah, glupoty gadacie.
Tibia to tylko gierka i jest po to zeby sie dobrze bawic a nie zeby sie kasa zwracala. @film Zwykłe expienie = nuuuda. Ale dobrze wykonane. Ocena - 4/10. |
....
zal.br na huj traciles te mansy na jakies vampy 0o ? idz moze lepiej na guardy... zwroci sie wiecej expa i loota niz z tych vampirkow...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sux
Bez obrazy ale on hcyba nie umie grac xD...
Ja se lepiej radzilem 35 ms niz on tym druide i bez hmmow tylko z vis daje 2/10 PS te 2 to nacigane troszku XD:p |
HeH .. Powiem tak , oplacalo by Ci sie posiedziec na guardach do 50 chociazby i dopiero wtedy na vampy jak Cie tak na nie ciagnie :]] .. na magic shild waste ale przynajmniej sie dobrze bawiles (raczej) ;D .. ale fakt na vampach sie nie oplaca expic no chyba ze masz farta do loota :D Pozdrawiam
|
hehe
Cytuj:
|
@up
Ale wiesz ze granie w tibie dla pieniedzy to nalog? Idz sie leczyc, bo niedlugo moze byc za pozno. -,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |