Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pustynne podziemia.............noca (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=963)

holender 15-10-2003 02:29

Pustynne podziemia.............noca

No wiec. chodze sobie pod pustynia, juz sam nawet nie wiem gdzie jestem i widze tabliczke: "Danger!Don't enter", no ale czlowiek nie jest taki co by mordy nie wsadzil...............no i klops, pomieszczenie dwa na dwa i nie ma jak wyjsc, jedyna mozliwosc to zeby mnie z gory ktos wyciagnal. No i kumpel przyszedl i wyciagnal.................no ale zeby tego bylo malo to stawia mnie po drugiej stronie gdzie albo wejde w ogien i teleport albo ktorys z szanownych kolegow mnie oswieci bo niewiem. 8o

holender 15-10-2003 03:55

no juz wiem..............

wiec jak by ktos na przyszlosc chcial wiedziec to jest zejscie na dol w tym polu ognia, ostatnie albo przed w kazdym razie trzeba spacerek po tym ogniu zrobic............schodzimy na dol po drodze jakies pierdoly, pare berkow no i wejscie na gore, no bylem pewien ze to exit.........ale z zaskoczenia to ja rady nie dam paru devilom.......no i teleport. Powodzenia zycze

Gremlin 15-10-2003 04:36

Tez tam utknelem, niestety nie mialem destroy field wiec nie moglem pod ogien wejsc, na moje szczescie 3 dni pozniej byla zmiana w mapach i mnie przenioslo do swiatyni.

holender 15-10-2003 05:14

hehe

Tez nie mialem destroy field ale uhy mialem :P , ale na dlugo nie starczyly ;(

Kabraxis 15-10-2003 11:25

Heh....

Moj kumpel tez tam wpadl i zabil 3 fire devile kazdego z HMM a byl najtem no i 4 go uklepal :P :D

Tomek z Mielca 15-10-2003 11:46

Paskudne to miejsce.. :(

Ja tez tam wszedlem na pomoc koledze ktory wlasnie wpadl w tym miejscu z fire fieldami ale wyjscie jest tam tylko w jednym kierunku., Ja tez odlecialem szybko do swiatynii dzieki Air Fire Devil :(
Koega natomiast mial niezbyt mile spotkanie z zerkami i ich capo di tutti capi, Mr WARLOCKIEM.

Bati 04-11-2003 18:17

Witam
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, co mam powiedzieć NPC Nemal'owi żeby coś z niego wyciągnąć ?? (NP. klucz do librery :D) jeżeli to jest quest to może znajdzie się jakaś miła osoba która mi powie to na GG, NR 5370941
Z góry THNX

kotomaniak 04-11-2003 18:45

Ekhmm! Chyba tematy pomyliłeś. Pozatym to qest spooling!

Bati 04-11-2003 21:34

Tematu nie pomyliłem napewno bo ten NPC jak i Library jest w "Podziemiach pustyni", a że to quest nie wiedziałem....

Duriel 04-11-2003 21:38

Też wpadłe mw tą choelrną dziure.....postałem 5h!!! no ale opłaciło sie. Chyba jako jeden z nielicznych co tma wpdali wyszedłem stamtad żywy...caly i zdrowy...nigdy wiecej jzu tma nie wejdechocby mi dawali góry żłota... :))

Forus 04-11-2003 21:43

ja tez tak utkwnolem gosc sie na mnie wkurzyl z jednej strony on i mnie wali a zdrugiej dlugie pola ognia
i musze cos zrobic przyszedl inny muj kumpel zaczol go bic i se spoko wylazlem

Nienawidze jak ktos zejscie do przejscia na fortece orków zrobi z FF to takie w*****ające

Forus 05-11-2003 15:14

ciekawe jakbys sie czul gdybys mial zara isc a tu ci strzeli na dziure FF jakbys np nie mial lopaty i bys musial czekac 10 minut

Morales 05-11-2003 15:50

A ja mam pytanko takie:
Czy mozna sie wydostac magiczna lina z dziury w ktorej nie morzna uzyc liny?

Piszcie tylko jak bedziecie pewni a nie: chyba tak albo chyba nie

Gremlin 05-11-2003 21:04

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Morales
A ja mam pytanko takie:
Czy mozna sie wydostac magiczna lina z dziury w ktorej nie morzna uzyc liny?

Piszcie tylko jak bedziecie pewni a nie: chyba tak albo chyba nie
Magic rope chyba nie :)
Levitation napewno tak.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01.