![]() |
Mushroom island (58 palek szybka ladna smierc)
Probowalem przejsc przez wyspe grzybow do siediska Quara scaoutow, za duzo hydr i water elementali po drodze;/
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/12086 |
Hehehe no rzeczywiscie ladna smierc, nie sadzilem ze tego tam tak duzo ;o, moze by sie znalazla miejscowka na trenienie na slimie xD (jk ;)) waste jest piekne, a wlasna smierc jeszcze piekniejsza :D
|
Wogóle wiedziałeś gdzie iść ?
edit; http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11940 bitwa lifestyle vs knighthood na berylii a przy okazji penetracja tej wysepki ; p |
Hehe nie wiem co on myśłał że przejdzie przez taki syf xD
|
lol... kurwa co to bylo xD
|
Mogles wziasc mniej UH -.- ... IDIOTO
n/c takim palem powinno sie przechodzic takie zeczy chocby spamujac klawiszem odpowiedzialnym za UH na siebie i isc lol a nie ty widzisz 2 hydry i zawracasz jak za soba masz 3 elementale i hydry lool |
Jeszcze nie da ciebie ta wysepka ;)
@UP Dobrze że z ciebie taki pro'gamer, ty na bank bys przeszedl cala wyspe swoim 45 ms'em.... |
A wiec wyjasnie, zabraklo mi moze 20 kratek do przejscia i bym byl w miejscu bezpiecznym, po 2 jak robilismy questa po drodze spotkalismy tylko 2 hydry i 1 water elementala, wiec nie sadzilem ze tak sie stanie.
Cytuj:
Idiota jestes ty myslac ze sie przejmuje smiercia, przynajmniej ubaw mialem jakis. |
Cytuj:
:] mam pala o na 66 lvlu ;) Tak przeszedlbym :P takiego czegos nie musi robic jakis pro'gamer |
Cytuj:
|
Mniej uhow niemozna bylo wziasc?
|
Ja na Twoim miejscu w ogole bym się z dp nie ruszal z 8 uhami...
|
Mi sie wydaje czy ty wiedziałeś że padniesz i poprostu robiłeś kamikadze ?:P
jak tak to gratuluje odwagi :) |
Omg sam nie wiem co mam myslec o tym filmie ;P
Kamikadze style rox :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
A w niedziele i święta bierzesz aż 9 uhów !!! i life fluida !!!! HhahhaahhhaahahHAHAHHhahaHAHHAHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do filmu, to nawet jak bys przeszedl przez te hydry to i tak bys padl na scoutach ;] |
Pffff. Co to ma byc do cholery?!
|
@Up
Kamikaze? Cytuj:
@Player Killer 2-3 bp uh no spoko najwiecej jak mialem przy sobie to mhm 1bp uh? Raczej sie nie przydal wiec sprzedalem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |