![]() |
Wielki Problem
Witam Otoz zostalem zhakowany ;( 53 master sorcerer.
Haker posiada mojego reck keya i mam pytanie czy jest jakas szansa na to ze odzyskam postac i bede mogl znowu normalnie grac czy juz na wieki bede sie bawil w kotka i myszke z hakerem;( mojego reck keya zdobyl tak ze zhakowal mi konto emailowe.W sumie to jestem idiota trzymajac tam r keya. BARDZO PROSZE O POMOC PLAX ;( |
Idiotą? Nieee, a gdzież..
|
Zawsze mozesz zalozyc tego drugiego rec keya ale to bedzie kosztowalo 5 euro...
|
tak ale jak zamowie tego nowego r keya to co z tamtym ktorego ma haker? bedzie on dalej aktywny?
|
I zrób to w czasie 30 dni.. bo po tym czasie nowy rec przyjdzie hakerowi xd
#up (edit) Jak zamówisz, tamten bedzie nieaktywny. |
tak tylko podobno new rek key przylazi pod adres ktory jestem zarejestrowany na tibi a jak haker zmienil juz dane ?
|
Jeżeli zmienil dane to musi odczekac 30 dni własnie, aby zaakceptowali te nowe. Jezlei wyslesz po nowego r keya w czasie 30 dni od haka to list przyjdzie na Twój adres.
|
a jezeli juz dostane new rek keya to co z tamtym 2 ktorego ma haker on juz bedzie nie aktywny czy co
|
Jak już mowilem, jezeli dostaniesz juz tego nowego to tamten bedzie bezuzyteczny.
|
Wielkie THX a mogl bys mi podac twoje gg ? w razie jak bym mial jakies pytania jeszcze :P pls
|
Od tego mamy forum. ;'=)
|
taaa ale tak chujowo jakos :P ale dobra jak chcesz czyli kupuje new rek keya dopoki jeszcze ten pedal nie zmienil adresu
|
Może coś się zmieniło ale o ile mnie pamięć nie myl to rk pozwala na natychmiastową zmianę adresu e-mail.
|
Cytuj:
Graj od początku, a recovery key miej na kartce albo najlepiej w głowie. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |