![]() |
GS czy BS na guardy?
witam mam pytanie, z GS'em czy BS'em lepiej by sie expilo knightem na 61 lvl na guardach ze skillami 80/79 ? i jezeli z BS'em to na full atack czy jak ?=) z gory dzieki z odpiwiedz
|
Moim zdaniem lepiej to z BS'em i tarczą na balanced / full
A jak z GS'em to tylko z UHami, chyba że nie będzie kilku spawnó na raz. To tylko moja opinia, mogę się mylić |
Lepiej z bsem ponieważ na takich skillach to by cię guardy prawie nie hitały a z gsem to już strata uh
|
Lepiej w ogole knightem nie chodzic na guardy bo to strata czasu.
Cytuj:
|
ummmm...Ja osobiście mam 37lvl i skille 72/71, chodzę na guardy expić GSem ponieważ mam za słaby shielding żeby bić je z tarczą, z GSem szybciej ubijam więc i one mniej mnie zraniają, nie trace UH's bo chodzę na pojedyncze spawny..ale zawsze biore bp manasów..expie dopóki nie strace całego...exp idze dość szybko a za manasy sie zwraca z nawiązką, najczęściej wynosze ok 2,5k, ale ty masz o wiele lepsze skille więc lepiej bdzie wziąc BSa i tarcze - będa Cię mniej trafiać (ale nie wcale...)...to jest tylko moje zdanie tak jak parę postów wyżej ktoś napisał..- Mogę się mylić :)
|
Lepiej z Gsem latać,z bsem dłużej się bije a i tak często wyłapuje sie takie same hity jak bez tarczy,więc po co marnować czas?
a czemu strata czasu?? ja jakos przesiedziałem na guardach 40 lvli i nie straciłem ani czasu ani kasy;) |
GS zdecydowanie.
|
od skili 80/80 to gurady najlepiej bic GS'em i to wcale nie jest strata uh jesli masz np. golden arm. (albo jeszcze lepiej jak bys mial dsm ;p )
crown legi i zwykle buty (nie bohy kazdy def sie liczy) gs'em szybciej bijesz a leczyc sie mozna exurka tylko nie zapomnij kilku bp manasów przyda sie tez kilka gfb jakbys trafil na full spawn a potem to "lajt" :] kasa za manasy sie zwraca a uh schodzi baaardzo rzadko , za to magiczny tez szybko rosnie {manasy robia swoje} |
oczywiście że z GSem :P najlepszą obroną jest atak XD
|
Najlepiej przejsc sie sprawdzic.
Czekam na tematy typu " ktore plecaki wg was zabierac na hunty ? ". |
Vil... Nie załamuj mnie, wiadomo, że czerwone są najlepsiejsze ;<<
|
Z BSa :)
Z GSa wali sie potworki wytrzymale i kture sie powinno zabic jak najszybciej ... ;)
BS to leprze rozwiazanie :) :cup: |
Cytuj:
Wydaje mi się że lepiej zabrac gs i troche bp manaskow no i ofc pare gfb :P,loota targac..nawet scale army ... :P |
up Nie nawet scale armory ale scale armory, inaczej mówiąc all oprócz bootków ;p co nie uniesiesz to do lootbaga, w swoim bp noś kase a jak uniesiesz to steel helmety i double axe, przy wychodzeniu napakuj do siebie ile się da, przy wyrzuceniu do wody/ukradnięciu lootbaga straty będą trochę mniejsze, a co do bp rzecz gustu, ja nosze w miejscu na strzaly bp na kase a normalny to rózny, jaki się nawinie :P
|
BS BS i jeszcze raz BS. I nic innego.
|
@Topic
Ile dales za ta postac? Nie jestes w stanie sam zobaczyc co Ci sie bardziej oplaca? Boisz sie sprobowac? to pograj w tetrisa |
jak idziesz expic to gs bo szyciej sie expi
jak idziesz zarabiac kase to bs plus tarcza wiekszy udzwig wiecej czasu sie tam mozesz bawic mozesz je nawet na full defie bic jak lubisz a plecak to koniecznie z pirata bo podwaja kase z potworkow ;) |
No, i eplate z rata leci ;d
|
NIe idz na guardy bo sie nie oplaca =] jak ja poszlem raz z SCA na guardy przy skilach 83/80 to dostawalem nawet po 88 na full atak SCA + vampire shield wiesz wisz....cyclo, scaraby, poh... lepsze
|
Cytuj:
POH???????? no comment |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |