![]() |
DoF Owned
http://rapidshare.de/files/34652518/...rrrrr.rec.html
Komentować tego nie trzeba ;d Film sam mówi za siebie. |
Buhahahha oni po nich przeszli to nie była nawet walka buahahahaha
edit. REHOST: http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12121 |
nie bede tego komentowal. wanted ladnie okrazylo caly dof i wogole.......
ale wazne ze chociaz podjeli sie walki :) |
Gz!!
yo sensej jestem kolega Fallesa pzdrow go odemnie na RL tez gram troche na azura Tado Sephy jakby co i falles to good koelsi i GZ sandra padla :P i wrescie wygraliscie ale Urbexxa mi szkoda juz niegra na azura ;;( ;( ;(
|
Ups... Sorry za Blendy nielumiem pisac :p :D i POZDROW FALLESA!!
|
Niezły film-->mówi sam za siebie :P
|
Cytuj:
Co do filmu ... to ;( Szkoda słów GZ dla Wnated |
Ja jednak skomentuje, taki "ownage" spowodowany byl obecnoscia szpiega w naszych szeregach, wiec zabicie nas tam nie bylo trudnym zadaniem. Takze do nastepnej walki, juz bez "szpiclow" ;)
|
A to była w ogóle walka? Bo to co zobaczylem troche sie nie zgadza ze slownikowa definicja "walki".
Co¶ w stylu: przybylem, zobaczylem, a walka sama sie wygrala. Ocena - 3/10 |
HAHAHAHAHAHA co za film :D
|
nom urbexx juz niegra i mi sie smiac chce z tego ze dragoholikkus zabijl urbexxa a drago~ jest w wanted a to comment urbexxa:
Loyal until the end. If you dont like war,leave this server... no mercy. a tu killed by: Sep 27 2006, 19:02:13 CEST Killed at Level 179 by Dragoholikus and by Franco De'lago Dragoholikus buahahahahahah!! a sandra magnus sie manasuje a utamo niema buahahahahahhaha!!;) |
hihi
Cytuj:
Wonski skond jestes??:Di Ogolnie Gz Dla Wanted !!:) |
Hah.
Jestem ciekaw czemu takie słabe eq. Hack? K arm pff... |
Cytuj:
|
@up
Ale on mial aola nalozonego podczas bitwy |
Aola mial na wypadek deda - stracilby uhy ... a gdyby wbil rs czy cos to po co mialby ryzykowac straceniem main eq?...
|
Cytuj:
Miejmy nadzieje że DoF sie otrz±¶nie po tej porażce i zacznie wygrywać. Teraz już bedzie łatwiej bo nie ma Urbexxa... |
omg dziwny ten film btw asdasd
|
Buaeh
Cytuj:
hmm..wiem ze wanted zalazlo za skore nie jednemu ale myslicie ze w Dof bedzie inaczej......? |
Good, very good... B)
Szacun dla gildi [GUILD]Wanted[/GUILD] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |