![]() |
Najazd na Ank - pytanie
O tóż, dowiedziałęm że na Ank napadają Scaraby i Ancient Scaraby, i tu moje pytanie: słyszałem też, że one się pojawiają przy bramach. I czy to prawda? I czy ja np. jestem blisko wody (kontrektniej: na południe od centrum) to czym mam się czego obawiać? (nie licząć lurowania)
|
One sie pojawiają na zewnątrz miasta i się nie da lurnąć ich do miasta więc jak jestes za murami miasta to jestes bezpieczny
|
@up
Dokladnie... zreszta taki najazd zadko si trafia to tak jak bys sie bal chodzic po edron bo orsha postawia, albo nie wyszedl bys z venore bo bedzie najazd elfow... :p |
a mniej więcej co ile jest najazd? (a konkretniej, na Darashię, na Asterze)
|
Nie mozna powiedzec ze np najazd na venore bedze jutro dokladnie o 17.51 i 13sec najazdy sa losowe na kazdym servie i nigdzy nie widomo czy bedze jeden po drugim czy np przerwa miesieczna
|
Do powyższych wypowiedzi dodam tylko, że gdzieś 10 minut przed atakiem pojawia się info, że dane miasto zostanie zaatakowane. Wystarczajaco dużo, żeby znaleźć schronienie w bezpiecznym miejscu.
|
Cytuj:
|
Ataki robione są przez GMów plx!
Więc nie denerwuj GMów xD Tak jak wyżej powiedziane było, jest najpierw komunikat, dzięki któremu (zresztą też było już powiedziane) możesz się ukryć. Ja gram w Tibie już ponad rok i 2 miesiące, i ani razu nie było takiego ataku, chociaż wiem, że jest. Nie ma się czego obawiać, ~100 ryb i bp hmm/blanek, lvl i mlvl w tył to mała strata xD Dziekuję, Druidek12 |
Cytuj:
@Offtopic Niepamietam ktory God i na jakim swiecie ale logowal sie ostatnio na jedna z postaci w Lutym 2005r. :P |
Cytuj:
Ataki sa generowane losowo przez serwer -.- |
@up
A skad to wiesz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |