![]() |
Brazylijska głupota
http://rapidshare.de/files/34672160/...a_brazylii.rec
Oto filmik z rooka, przedstawiający głupote brazylijczyków [ lub noobostwo 8o ] Dlaczego nie wypiła tego lifefluida?? :o |
Wyjdz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
moze to byl zly pomysl ujawniac informacje dotyczace dzieci neo... bo teraz one same siebie przezywają... dają sobie do podpisów linki które same ich ośmieszają...
|
-.- X(
@ no comment... |
Ten temat jedynie potwierdza znana od pradawnych czasow prawde - najwieksze nooby w tibii to POLACY!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak gram to zawsze gadam po angielsku najpierw i zadko jakis polak 30+ mi napisze "pl?". z kolei 30+ br nie umieja czesto wogole gadac po angielsku i spamuja tylko "br?" www.zal.br, chociaz i z zalem.pl sie spotkalem ;] (ale wszedzie musza byc jakies wyrzutki :P) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale masz racje, wiekszosc polaków to nooby... "plx dasz cos" itd. |
Cytuj:
Albo nie dasz mu itemkow " bo cos go zdedalo , zostal shackowany " albo zostaje dzieckiem OTS-a :baby: |
panowie nie zgodze sie z wami. bo nie biore pod uwage malych lvli typu 50+ tylko 200+
i akurat wydaje mi sie ze eternal oblivion wcale nie jest najlepszy. poprostu wiekszosc jest polakow w tibi z h lvlami a nie......... BIERZCIE PRZYKLAD Z TAIFUNA :) |
Eternal Oblivion to znakomity gracz a expi wolniej od taifuna tylko dlatego ze knight jest slabszą profesja od sorca na wysokim lvlu.
A polacy czesciej prosza o darmowe itemy niz br. (chociaz br tez czasami prosza) |
Eternal expi wolniej bo NIE spamuje na wrl z exori mort tylko expi na d-lair z explo i hmm ;) Polacy może i lepiej znają angielski ale za to średnia wiekowa naszych graczy jest strasznie niska w przeciwieństwie do brazylijczyków, którzy grają w tibie od wieku najczęściej 16-17 lat a nie 10 jak nasze dzieci neo, nie raz już się użerałem z 10 latkiem który twierdził zę ma wyższy lvl na rooku to może mi bić potwory - żenada :P
|
Cytuj:
|
@up
Literówka, też czasem myśle o czym innym i dlatego powiem coś innego, niż chciałem (np zamiast w pierwszej to w drugiej osobie). @topic Oczywiście Polacy (przynajmniej przeważająca liczba na tle innych narodów) to w większości nooby. Nawet własnym językiem posługują się żałośnie. Taki br mógłby się w tydzień nauczyć polskiego lepiej, niż większość polskich dzieci w przeciągu 10 lat (aczkolwiek niezawsze młode jest głupie)... |
Brazylijczycy, jeśli chodzi im o coś konkretnego powiedzą najpierw po angielsku, a nie jak dzieci Neo, daje przyklad z mojego dzisiejszego expienia rookstayerem:
xxx: wypier***** ku--- Ja: what?? xxx: leave now Lubię tak ich ignorować :D Typowe dziecko Neo nie powie: leave plz tylko to co napisałem wyżej... Cytuj:
|
Dlamnie każdy jest normalny ale rozpoczynając gre niewie że w lepiej nieżebrać od playera lub rozpoczyna zachowaniem typowego 10 latka i dopiero potem zaczyna rozumieć zasadę myśle że przynajmniej 50% z was kiedyś zachowywało sie podobnie przynajmniej na samym początku bo jestem 100% pewien że niekażdy z was czytał regulamin przyznam sie że ja także.
|
dobra ja zaczalem grac w tibie jak mialem 14 lat i nie wiedzialem czemu kolega na 9lvlu knight ma skille 30/30 a ja druid i mam 14/15 zal.pl
ale kazdy z nas taki byl w pierwszych kilku dnaich przygody z Tibia |
Największymi noobami sa polscy mało lvle ale jak sie okazało nie tylko Friddik z Refu~ to jest taki kolo że aż szkoda gadać mam kilka filmików jak nam psuje hunta normalnie takiemu głowe ukręcić !!!!!! a co do filmiku N/C
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |