![]() |
Hacki
Koles pokazuje itemy ludzi ktorych haknol poprostu omg :D
film zanalazlem na forum tibia.de ;p http://rapidshare.de/files/34696523/Own_Acc.rec http://uploads.tibiabr.com/files/Own_Acc.rec X( :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: 8o 8o 8o 8o 8o |
Lol jakim cudem on tyle osób hackn±ł -,-
|
O ku**a ladnie kolo ma tego:cup: ciekawe jak to zrobił :)
|
Powiem tyle...
OMG Ładnie się w rlu dorobi kasy :S @Down: Rofl |
WOW ale dramaturgia, koles pokazal itemy i koniec. Kpisz sobie? Jeszcze bym zrozumial jakby to byl jakis mls albo blessed shield ale robic film zeby takie smieci pokazac? (ktore kazdy gracz sam moze zdobyc)
Ocena - 1,5/10 |
Cytuj:
|
I zapewne koles ma teraz problem na którym swiecie grac. xD
@noobowaty mistrz Tyle co on to ty nawet na otsie nie zbierzesz^^ |
Cytuj:
Film troche smierdzi moze podmienil id ;f |
film kosmos
@noobowaty_mistrz czy jak ci tam W*****a mnie twój debilny sposób komentowania czy film fajny czy nie koment twój obrzuca go gównem jak mało kto :s wyjdz i nie wracaj ;s |
Owned!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiem jedno słowo : Owned, Owned i jeszce raz Owned :D
Ciekawe ile mu zajmie selnięcie wszytskich itemków ( tycvh co nie u djina m.in.) B) Btw. Odpal co¶ hakjerku :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyjdz noobie to poprostu juz sie zalosne robi. @Topic Omg!!! Nie mam pytan. Dobry jest xD |
Dajce rehost jak możecie....
|
Cytuj:
|
marnuje sie ... no naprawde sie marnuje, zeby wiedziec jak shackowac ludzi którzy maj± takie itemy (a oni naprawde musz± dbać o bezpieczen¶two konta) i sie jeszcze bawi w hackowanie tibii ;/
|
HUH! kole¶ naprawde jest bogaty musi być profesionalnym hackerem skoro prawie na każdym charze ma jakiego¶ rara! ciekawe gdzie będzie grał ale ja na jego miejscu sprzedał bym te itemki gdzie¶ i na 1 servie tam gdzie by grał zostawił i już
|
sie podniecacie haxxem, jakby was hakneli to byscie mame krzeslem uwalili, to co sie cieszycie?
|
Ja pierdziele xDDD
Jaka masakra przeciez on moze z tego wyzyc jak normalna praca xDDDDD Nie wiem jak on to zrobil lool |
Cytuj:
To mi sie podobalo 22:03 You see a backpack (Vol:20). It weighs 148280.00 oz. |
@kto¶tamup: Grać? A po co grać? Nie lepiej to wszystko opchnać i zarobić 10 tys. zł +?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |