![]() |
Nastepny 200 Lvl Polaka
tak jak w temacie ;) Pierwszy 200 ms z pacery
http://i15.photobucket.com/albums/a3...uss/UO0004.jpg ~~!!~~ HAIL PACERA ~~!!~~ |
Wielkie gz dla Sabulusa!
|
A na AoLa już kasy to nie ma...
|
Gratulacje ;)
|
Skad mam wiedzieć po co on zdjął tego AoLa ? -.-
Jakby debili na 200+ brakowało >.> |
Gratulacje, Mam nadzieje, że padniesz na kicku albo lagu!.
GZ., I hope u die on kick or lags. A na serio To GRatulacje !! W Polsce kupa ! |
" W Polsce kupa !" - prawda :P
|
Wielkie gratulacje, pokonales mase przeciwnosci (glownie internet) i wkoncu dobiles ten 200 lvl. Myslalem juz, ze Lozasig cie przescignie :>
P.S pamietam. ze 190 miales jeszcze przed wakacjami ;p @edit nawet Vaca byl oO |
Big Big Big Big Big Big Big GRATZ:cup:
|
Ale to jest pacera... non-pvp a 200sorc na hydrach raczej nie padnie 'nichcacy' ^^
No i oczywiście wielkie GZ dla tego Pana :] |
Gratulacje. Trzymaj sie dalej i exp- Pamietaj, granice 300lvl juz niedlugo przekroczysz heh:P
Pozdrowienia 4u |
Gz Oczywiscie !!!! Gogogo 250:P
|
Gratz Sabulus
No to według moich obliczeń to 4. Polak z 200 LVL. Czy dobrze liczę (Seromontis, Taifun Delivery, Undead Slayer...)? Polacy podbijają Tibię. :p
|
Gz
GZ dla Seby B)
200lvle - Taifun Devilry,Seromontis,Mateusz Dragon Wielki,Burt Simpson,Undead Slayer,Knight of Fortune,Nemtor,Penancea,Pancras Dargonheart i teraz Sabulus |
pancras to nie polak
|
Up@ a Cachero to nie ty moze skomentuj trud Seby??
1. Alex Dragon Wielki Harmonia 2. Pancras Dragonheart Harmonia No chyba że miał ownera polaka to zwracam (c)honor :p |
Cytuj:
|
sry za offtopic Up@
Alex byl w postaci z Pancrasem i napisałem żeby udowodnić anty Cacherowi że Panc~ jest polakiem(no chyba że ktoś zna inną historię z tym to sry za pomyłke :p ) Topic@ Jeszcze raz GZ Seba ;) |
Cytuj:
@ Topic Giezet |
gz 200 lvl, tylko zdziwil mnie brak aola oraz d armor (nie lepiej wyglada w domku, na sobie mozna nosic mpa, tak samo z sca)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |