Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkursy, konkursy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96519)

MatKus 28-09-2006 23:04

Konkursy, konkursy

Dawno już nie było na naszej stronie konkursu, w którym mogli byście się wykazać. Tak więc nadrabiamy straty zapowiadając dwa takowe. Pierwszy z nich startuje od tej chwili i potrwa dwa tygodnie. Drugi zaś rozpocznie się natychmiast po rozstrzygnięciu pierwszego.
Aby wygrać w pierwszym konkursie, musicie wykazać się pomysłowością. Konkurs polega na przedstawieniu swojego pomysłu na... następny konkurs. Do wygrania tym razem tylko jedno premium account na 3 miesiące. Jest to jednak jedynie preludium do kolejnego konkursu, w którym nagrody będą znacznie większe i ciekawsze. Nie zdradzimy na razie, co planujemy, jednak zapewniamy, że takiej nagrody w naszym kraju jeszcze żadna tibijska strona nie dawała. Ba! Możemy z całą pewnością powiedzieć, że w najbliższym czasie nadal nikt tego nadal nie zrobi!

Zapraszamy więc na forum do naszego działu z konkursami, w którym już teraz możecie zapoznać się z regulaminem, zgłosić swój pomysł lub skomentować pomysły innych użytkowników. Zgłoszenia konkursowe zamieszczać wolno tylko w tym temacie.

Sponsorzy:

Skrzat 29-09-2006 01:35

Konkurs w konkursie a to ci dopiero :D . Moim zdaniem by bylo lepiej gdybyscie dawali wiecej konkursow i mniejsze nagrody wiec kazdy mogl by sie wykazac tak jak w tym konkursie tylko 1 pacc i wystarczy. A co wy o tym myslicie Dr.Omader i Matkus i forumowicze ;D ?

Kulikos 29-09-2006 07:09

Ogólnie pomysł ciekawy ^^ Beczka kreatyny na kreatywność i jazda ;x teraz wystarczy wyobraźnia ;p
Myśle, że będzie wesoło ;D

Upierz 29-09-2006 07:28

Heheh niezły pomysł ;)
Ale proponuje stworzyć osobny temat na pomysły :)

Evil Maul 29-09-2006 08:20

Hmmmm...niesamowita nagroda w drugim konkursie ;p czyżby friii itemz plx ? Xd

ari2423 29-09-2006 08:26

@2up
może tak :) mpa na antice :)

hmm.... zeście wymyślili kokurs :)
chyba wystartuje w nim ale oczym on mo być :)

@down

raczej nie bo :
1. małe lewele już nie majążadnych szans
2. kto by to sprawdzał ?

Kolczu12 29-09-2006 08:43

Pytanko

Czemu nikt się nie strara napisać czegoś na ten konkurs?

Pramus 29-09-2006 08:59

Super! News za newsem. Musze powiedziec, ze swietny temat na konkurs. a Nagrody w nastepnym.. hoho

Armand 29-09-2006 09:06

No ciekawie, ciekawie się zapowiada:] oj trzeba spróbować szczęścia w tym i następnym konkursie, a nóż się uda;)

-=DanieL=- 29-09-2006 09:10

Idioci, przedstawiajcie swoje propozycje i pomysły w odpowiednim temacie. Klick

A tak wogle to ten konkurs baaardzo mi się podoba, naprawde jestem mile zaskoczony. Podobają mi się takie ciekawe konkursy.

DratrisDxx 29-09-2006 15:17

coz... ciekawe :D

Szkut 29-09-2006 15:19

Moze wycieczka do cipsoftu :)?

Chobits 30-09-2006 17:16

Ciekawe, ktory Tibia.pl supporter wygra? Jak myslicie?

fOcUSed 30-09-2006 19:15

Bardzo ciekawy ten pomysł z "konkursem w konkursie" :) Chyba wezmę w NICH udział, a nuż coś się trafi ;) A najbardziej, to nęci mnie myśl co może być tą nagrodą główną w drugim konkursie, może jak to już powiedział Szkut, wycieczka do siedziby CipSoft'u 8o Pozdrawiam!

Vilgefortz 30-09-2006 22:25

ja tam bym się za bardzo nie napalał na tą drugą nagrodę. dla mnie największą nagrodą byłaby świadomość że to właśnie mój pomysł wybrali i zrobili z niego konkurs...

Krzysiek547 07-10-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus (Post 1008207)
(...) takiej nagrody w naszym kraju jeszcze żadna tibijska strona nie dawała. Ba! Możemy z całą pewnością powiedzieć, że w najbliższym czasie nadal nikt tego nadal nie zrobi!

Tak się składa, że przypadkowo odkryłem co jest nagrodą w waszym konkursie !

Z forum TibiaNews:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Subaru-Sama
As far as I've understood, the supported fansites all had the chance of having a competition of whatever kind and give one of those medals [chodzi o Medal of Honour jaki ostatnio dostał na Eternii Jack Bouer] to the winner.

Czyli:
"O ile mi wiadomo, każda z 'supported fansites' dostała możliwość przeprowadzenia konkursu i nagrodzenia zwycięzcy 'Medal of Honour'. "

Tak więc nagrodą w konkursie głównym jest... Medal of Honour!

Pozdrawiam, Krzysiek.

bosal 07-10-2006 15:55

otoz nie :evul: jedna z nagrod w naszym konkursie moze byc Medal Of Honour ale na 90% bedzie to cos innego :evul:

Uther92 07-10-2006 17:01

Więc co...hmm pomyślmy, nie medal of honor i nikt tego wcześniej nie dał.Czy coś takiego wogule istnieje ?!

Krzysiek547 07-10-2006 17:32

1. Mogą dać Medal of Honour.
2.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus (Post 1008207)
(...) takiej nagrody w naszym kraju jeszcze żadna tibijska strona nie dawała. Ba! Możemy z całą pewnością powiedzieć, że w najbliższym czasie nadal nikt tego nadal nie zrobi!

Wniosek nasuwa się sam? 8o

P.S. Nie mogą tego potwierdzić (bo to by zepsuło atmosferę tajemniczości), więc zaprzeczają :p

Myst Rydan 07-10-2006 21:52

Czyzby Medal of Honor? :) W koncu TibiaNews i Tibia Humor juz rozdaly swoje, czas na tibia.pl <marzy o takim medaly> :) :) :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.