![]() |
Waste Uh i brak kasy.
Mam 35 knighta z paccem bez promocji.
Ale mam taki problem eq:crus helm k armor p legi croco boots p amulet guardian halberd skile 64/61 I mam pytanie,otoz na expie zchodzi bardzo duzo uhow,prawie wogole sie nie zwracaja,mam beznadziejne eq,niema kasy bo all idzie w uhy. Pomozcie,powiedzcie w czym moze tkwic problem. |
Jak masz promocje to chlooooopie
1. Zrob Paradox questa 2. Lataj na dwarf soldiery i wynos lootbagi z kusz%dwarven shielów&chain armorów&battle axów + kaska w gps - praktycznie zadne waste a duuzo kasy z lootbaga 3. Tomby z szkeletami ghulami i jakimis umarlakami / pomagaj sobie z hmmków czasem ale kasa i tak bedzie na plus z viking helmów&bras helmów& duuuuzo gp z ghuli. Itd poskiluj kup fire axe i crown shield ~ -.- |
problem moze tkwic w skilach no i zalezy na czym expisz
|
Możesz zrobić także Uhmakera :).
|
no..
wlasnie expie na tombach i tylko tam
2 bp uh xD zrobilem paradoxa soldki ?? :confused: i nie stac mnie na promocje. |
aha i do robienia nowej postaci mi sie nie spieszy :p
|
Polecam minotower na daramie :) ,tam uhy ci na pewno nie bede schodzic (same minosy), a przy okazji jak jakis hajlefel sie nawinie to mozna zrobić nawet questa(nagroda jest warta ~2 k). Oczywiście rób lootbagi ;)
P.s edytuj posty |
jestem tu nowy takze powoli sie ucze ;) aha i niedawno mialem hacka,nie zabrali rzeczy ale wbli bana za pk na 7 dni,a z rs nie pojde expic,co mi radzicie robic w tym czasie??
|
Cytuj:
Zakladzasz plate seta i idziesz expic na dwarf soldierach. |
A nie pomyslales o tym ze moga mnie ubic 50+ lvl chodzace na guardy?? -.-
|
Możesz zrobić na szybciutko nową postać, wyjść z rooka jako duid, wbić lvl na uhy i przez ten czas jak masz rsa robić uhy i je sprzedawać, albo odkładać na hunty.
|
1. Rs to nie przeszkoda by expic moje zdanie :P nawet na 35 lvl bo nie wiele osob cie zaatakuje bez reason co najwyzej beda cie bili zebys wyszedl z expowiska
2. Nie wiem gdzie ty expisz tym knightem ze ci sie za uhy nie zwraca ... no chyba ze na vampach lecisz albo dragach 3. kupil bys f axe jak ktos wczesniej mowil i podskilowal 70/70 to takie minimum 4. Jezeli nazekasz na brak kasy to gdzies sa poradniki dotyczace tego. Zawsze mozesz isc na soldki albo Zamek pod Ab z tamtad nie jest tak daleko do PZ i zadko tam jest ktos z wiekszym lvl jak 30 wiec mozesz tam spokojnie expic z rs'em |
ale wez,zlapie mnie jakis 60 lvl i 50+k expa w dol ;/ a pozatym na paccu mam biegac tam?
|
Idz na carrior roty na liberty bay jak się tak bardzo boisz...Expią tam przeważnie ~20 + lvl więc nikt raczej cie nie zaatakuj...
|
Wbijaj mlvl xD
Moj qmpel mial rs, i przez ten czas wbil skille 79/78 i mlvl 7. Nice? Pozdr~ P.S Lvl 28 jakby cos :)) |
ale...
boje sie bo na Selenie(ja tam gram) 36 sorc w tydzien zjehcali do 26 lvla miec sie troche boje ,tak jest z kazdym rsem na selenie....
|
@Up
to jak sie tak boisz to nie ruszaj sie z depo i tyle... @2xUp 7 mlvl, niezaduzo jezeli kolega skilowal 80/80 i nie wbil nawet 6 a ty o 7 mowisz ?? |
Cytuj:
Ja mam 28 knighta bez pacc, skille 74/68 mlvl 5 i nie mam takich problemów :) Tyle, że teraz jest mały problem ze skillowaniem na non-pvp, bo stamina spada a na slimach trenować nie lubię. Teraz gram moja główną postacią :P |
Cytuj:
Po pierwsze: eq masz przyzwoite i wiele osob by ci zazdroscilo Po drugie: ty sie wez za skillowanie zrob skille z 75 Po trzecie: obserwuj jak ci sie diametralnie koszty huntow zmniejszą pozdrawiam :P B) |
Odpowiedź
Zrob Paradox questa !
I chodz na Dwarfy i Rotworny są słabe a dużo dają( Rotworny mają dużo kasy) Poróbuj!!;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |