Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa użytkowników (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96600)

Marixon 29-09-2006 17:48

Nowa grupa użytkowników

Witam! Chciałbym założyć grupę ludzi interesujących się zwierzętami. Myślę, że każdy, kto je lubi, i którego one ciekawią znalazłby tam coś dla siebie.

Dołączyć mógłby właściwie każdy, nie byłoby wymagań. Prosiłbym tylko o to, abyście nie dołączali, jeśli Was to nie interesuje i tylko zależy Wam na tym, aby figurować jak członkowie.

Zanim wyślę PW do Dr. Omadera z prośbą o utworzenie grupy chciałbym znaleźć chętnych. Każdy kto miałby ochotę wstąpić, niech napisze tutaj posta.

Ostatnią ważną kwestią jest nazwa oraz ranga grupy. Każdy kto ma jakiś ciekawy pomysł, może to napisać w tym temacie (byłbym bardzo wdzięczny ;) ). Moja propozycja nazwy to Miłośnicy zwierząt, a ranga to Miłośnik zwierząt. Ale sądzę, że Wy wykażecie się większą pomysłowością ode mnie :) . Oczywiście, jeśli Waszym zdaniem czyjaś propozycja jest lepsza od Waszej, to zamiast pisania swojej, możecie podpisać się pod jego. Zrobimy taką nazwę i rangę, na którą będzie głosowało najwięcej ludzi.

Czy są jakieś pytania? Jeśli tak, to piszcie tutaj.

Nosferatu 29-09-2006 17:52

troche bezsensowna grupa, mysle ze spokojnie znalezlibyscie forum temu poswiecone ale coz, jesli ma to wam pomoc to jestem za, moze nawet sam bym wstapil.

Vandoz 29-09-2006 17:53

Nazwa :Animals Fans.

Ranga : Zwierzak

Shanhaevel 29-09-2006 18:23

Nazwa: jw.
Ranga: Zoofil! Koniecznie! =D
Joke. =3

Ale grupa nie przejdzie... W ogóle co wy macie ostatnio z tymi grupami?

Kwadratowe Koło 29-09-2006 18:31

Animals/pets fans
Zwierzomaniak :>

Moglbym nalezec... Tylko o czym gadac w takiej grupie? O karmieniu rybek? (pozdro dla Balbiny, Karola i calego mojego aqwa ;]) Czy moze rozmnazaniu krolikow? (pozdro for Rudy =p)

Marixon 29-09-2006 18:33

@Nosferatu:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosferatu (Post 1009100)
troche bezsensowna grupa (...) moze nawet sam bym wstapil.

Po pierwsze, czemu uważasz, że bezsensowna, a po drugie, jeśli tak, to czemu chcesz do niej wstąpić? Chłopie, nie rozumiem cię :) !

Cytuj:

(...) mysle ze spokojnie znalezlibyscie forum temu poswiecone (...)

To argument przeciwko istnieniu na tym forum każdej grupy (oprócz Tibia.pl Support i Redaktorów)

Cytuj:

(...) jesli ma to wam pomoc to jestem za (...)

Uważam, że to fajny pomysł na grupę (nie wiem, czy inni podzielają moje zdanie) i dziękuję za poparcie ;) .

@Vandoz:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz (Post 1009102)
Nazwa :Animals Fans.

Ranga : Zwierzak

No to mamy już dwie propozycje ;) . Czekam na kolejne oraz na głosy poparcia dla tych, które już są.

A ty nie chciałbyś może do niej wstąpić?

@Shanhaevel:

Jeśli będzie wystarczająco dużo chętnych, to mam nadzieję, że przejdzie. A jeśli chodzi o grupy, to mi akurat nic nie jest. Poprostu wpadł mi do głowy, moim zdaniem, ciekawy pomysł i chciałem go zrealizować. Co w tym dziwnego? Nie ma na forum.tibia.pl jeszcze nic w podobie.

@Kwadratowe Koło:

Słowo "pets" w nazwie od razu odpada, bo nie chodzi mi tylko o zwięrzęta domowe.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadratowe Koło (Post 1009177)
(...) o czym gadac (...)

Jest wiele bardzo ciekawych tematów, nie powinno być z tym żadnych problemów.

Radix 29-09-2006 18:37

Mamo! Mamo! Ja chce ciasteczko!

Kolejna grupa, ktora wyginie niczym dajnosaury. Bedziecie zakladac tematy o niedzwiadku polarnym, uszatku i korargolu? Moze odrazu niech powstanie milion grup, zeby w owionie nie bylo o czym gadac. Zrobmy grupy i ludziach z bolem kregoslupa, o ludziach lubiacych smierdzace stopy, o ludziach lubiacych zegarki, o chlopcach, o dziewczynkach i w ogole o wszystkim. Pierw Glamri wyskoczyl ze swoja grupa, a teraz pewnie pol forum sie zwali i tez beda chcieli miec grupy...

Vekegi 29-09-2006 18:38

Hahahahhah, moge przestać się śmiać? To, żeś wymyśił. Po tobie można się wszystko spodziewać.

Hieyan 29-09-2006 18:39

Proponuję utworzyć topic, gdzie można by dawać pomysły na nowe grupy, bo strasznie teraz tego się namnożyło w OWIONie...

IMHO taka grupa nie jest potrzebna. Lepiej wejść sobie na jakieś zwierzak.pl .

@edit
I zapomniałbym napisać.
BUHAHA.

Dziękuję.

Ryłek 29-09-2006 19:21

Boże święty... najpierw chcą zreaktywować Ordo, a teraz to... Nie, dziękuję...

kaczi 29-09-2006 19:24

"Jak karmić rybki? Poradnik", "Poznaj mojego chomika" ;)

ROTFL.

ripper 29-09-2006 19:25

Zoofilia? To ja się pisze :<
n/c

spider-bialystok 29-09-2006 19:35

Beznadziejny pomysl imo :) I na poczatek byloby dobrze podac kilka powodow dla ktorych ta grupa mialaby racje bytu, bo to ty musisz udowodnic, ze taka grupa jest niezbedna, a nie odwrotnie.

Scream 29-09-2006 19:58

a moze zalozymy grupe fanow pepsi.

kaczi 29-09-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream (Post 1009360)
a moze zalozymy grupe fanow pepsi.

Pepsi jest sux.

Vekegi 29-09-2006 20:03

Ty jesteś sux!

ripper 29-09-2006 20:09

cola uber alles xd

emilok 29-09-2006 20:16

-Cola
-Brzydaaaal
-Pepsi
-Peeeepsiiiii
-!!?!?
-Brzydaaaal.......

Bakuo 29-09-2006 20:22

Cola of course Animals sux :/

@down
To jest mysl ;] ktos idzie z nami? :>
"Kreskowki Fan" xD

Scream 29-09-2006 20:43

lol bakuo, zalozmy grupe o atomowkach ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15.