![]() |
Tajne przejście na Tikuandzie?
Tym razem przechadzałem się po Tikuandzie. (wiecie krokodyle ^^) I znalazłem przejście gdzie się nie da dalej przejść:
http://i69.photobucket.com/albums/i6...x/UO0001-3.jpg Może ma to coś wspólnego z Banuta albo Explorer society questami? A może respi się tam boss "Tikuanda Ravenge"? Założyłm nowy temat dlatego że gdybym poruszył ten wątek w tamtym naruszył bym regulamin, więc nie piszcie że "nabijam posty"... |
Spójrz na mape Tibii.Tam nic nie ma poza małą wyspeką, całą pokrytą krzakami.
|
Jak na mnie wygląda to tylko na zarośniety cypel, nic więcej.
|
Tiquands Revange respi sie obok Banuty-juz byly ssy na forum. Ten cypelek to odzodba jak wiele innych-nie ma tam na mapie zadnych wiekszych miejsc.
|
Wiecie na tibi.pl mieli mape całej Tikuandy, jak jeszcze Forbidden landu nie było. (update sierpień 2005, a Forbidden land doszedł w grudniu 2005) A wogóle ktoś na ten cypel wszedł?
|
Zwróćcie uwagę na ten mniejszy cypel po lewej stronie.
|
Dobra, to już problem rozwiązany:) . Mały cypel z kwiatkami. Nie nabijać postów plx.
@offtopik Czy mnie oczy mylą czy znów ktoś zamalowywuje ikonkę tibia black ice w trayu przy zegarze :P??? |
To nie moze byc zwykly "cypel do ozdoby" ... co to za ozdoba skoro go nawet nie widac z Tiquandy, a mapy tez nie da sie odkryc w tamtym miejscu, wiec gdzie tu ozdoba?
|
Cytuj:
Co do tego owego cypla, nikt tam nigdy nie był prawda? To czemu piszecie że nic tam nie ma? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
buehehehe
Cytuj:
Po za tym co to za przejście jak si nie da przejść ? :D:D bueheh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |