![]() |
pytanie o lodowych wyspach i troche rookartdzie
kochani miodkowie jets tu truche o rookardzie ale glownie tu jets o mainie wiuec prosze oi whyrozumialosc
kiedy beda swieta w tibii wogole sa swieta w tibii? jak tak to czy moge isc do mikolaja i ozrezent dostac labo czy mikoalj idzie na rookard jak kmiedys i daje pomarancze za 25 ciatek(cookie)i butelke melka(vial of milk) prosze ppotzrebuje odpiwed syzbko;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( BLEDY CELOWE!!!!!!!!!!1 |
No wiec jest swiety mikolaj. i on daje jakis prezent ale chyba tylko pierwszej osobie ktora go spotka i tylko w swieta. A na rook to nie ma CHYBA!!!
|
@sherlock holmes
W Tibii święta są wtedy, gdy święta w rl i rzeczywiście jest wtedy mikołaj na mainie, ale na rooku go nie ma. Mikołaj ten rozdaje prezenty jeśli się do niego zagada (Hi>Present>Yes), ale uwaga: jedna osoba może dostać JEDEN prezent. Może to być kilka śnieżek, pomarańcze lub jakieś jedzenie. Mam nadzieję, że oto Ci chodziło;) |
dziki za odpowiedz
serio dziki 25 to moge pojsc na vege(lodowe wyspy do jego chatki i mi daje jakies nsiekzi i jakis food takie dribizgi tak????
B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aaaaa...Naucz sie pisać ! Błagam -.- i nie usprawiedliwiaj się textem "Błędy celowe" bo to usprawiediwenie bez sensu jest. Jaki miałeś cel w tym by tak kaleczyć nasz język ?
|
Cytuj:
|
Co do rooku - to nie pamiętam czy będzie mikołaj na święta ale jeszcze daleko, więc zdążysz przejść na mainland, skąd można z każdego większego miasta wziąść prezent od mikołaja. Nie wiem po co ten temat...
|
Cytuj:
LOL. Skad wiesz, ze na Rooku jest mikolaj?!? Podobno zabiera wszystkie ciacha z twojej torby i jeszce mleko, a za to daje ci pomarancze... Zarlok B) Co do tibijskich swiat to na mainie prawda, jest mikolaj i nie zapominajmy, ze w wielkanoc za krolika spadaja jaja =] |
Mikołaj rox ;d Mi dawał 2 lata z rzędu córkierki xD
Króliczki w wielkanoc - jakoś tak wyszło, ze nigdy w wielkanoc nie grałem ;( Hallowen - Królik dajacy na jeden meich [lub puki nie padniesz] outofit wiedźmi, ducha, vampira, ghula lub sceletona ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |