Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   pytanie o lodowych wyspach i troche rookartdzie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96659)

sherlock holmes 30-09-2006 08:24

pytanie o lodowych wyspach i troche rookartdzie

kochani miodkowie jets tu truche o rookardzie ale glownie tu jets o mainie wiuec prosze oi whyrozumialosc
kiedy beda swieta w tibii wogole sa swieta w tibii?
jak tak to czy moge isc do mikolaja i ozrezent dostac labo czy mikoalj idzie na rookard jak kmiedys i daje pomarancze za 25 ciatek(cookie)i butelke melka(vial of milk)
prosze ppotzrebuje odpiwed syzbko;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

BLEDY CELOWE!!!!!!!!!!1

Ferumbras 30-09-2006 09:27

No wiec jest swiety mikolaj. i on daje jakis prezent ale chyba tylko pierwszej osobie ktora go spotka i tylko w swieta. A na rook to nie ma CHYBA!!!

Rohas 30-09-2006 09:43

@sherlock holmes
W Tibii święta są wtedy, gdy święta w rl i rzeczywiście jest wtedy mikołaj na mainie, ale na rooku go nie ma. Mikołaj ten rozdaje prezenty jeśli się do niego zagada (Hi>Present>Yes), ale uwaga: jedna osoba może dostać JEDEN prezent. Może to być kilka śnieżek, pomarańcze lub jakieś jedzenie. Mam nadzieję, że oto Ci chodziło;)

sherlock holmes 30-09-2006 14:31

dziki za odpowiedz

serio dziki 25 to moge pojsc na vege(lodowe wyspy do jego chatki i mi daje jakies nsiekzi i jakis food takie dribizgi tak????
B)

ahcarb 30-09-2006 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sherlock holmes (Post 1010609)
serio dziki 25 to moge pojsc na vege(lodowe wyspy do jego chatki i mi daje jakies nsiekzi i jakis food takie dribizgi tak????
B)

W każdym miesice chodzi...

Andrea 30-09-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sherlock holmes (Post 1010609)
B)

tak mozezs popjsc na vege do jego chakti tylko musizs widziec takie zanklencie czarodziskie by dstac jakis dribizg i zamnienic si mussisz w renferka ;)

Calen Futh 01-10-2006 23:05

Aaaaa...Naucz sie pisać ! Błagam -.- i nie usprawiedliwiaj się textem "Błędy celowe" bo to usprawiediwenie bez sensu jest. Jaki miałeś cel w tym by tak kaleczyć nasz język ?

alibi16 04-10-2006 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferumbras (Post 1010086)
No wiec jest swiety mikolaj. i on daje jakis prezent ale chyba tylko pierwszej osobie ktora go spotka i tylko w swieta. A na rook to nie ma CHYBA!!!

Mylisz sie kolego. Swiety mikolaj daje kazdemu prezent kto go poprosi, (tylko raz na jednego chara wciagu swiat), Na rooku tez jest mikolaj. Bye

viteq_13 24-10-2006 16:36

Co do rooku - to nie pamiętam czy będzie mikołaj na święta ale jeszcze daleko, więc zdążysz przejść na mainland, skąd można z każdego większego miasta wziąść prezent od mikołaja. Nie wiem po co ten temat...

Michaello 30-10-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alibi16;
Mylisz sie kolego. Swiety mikolaj daje kazdemu prezent kto go poprosi, (tylko raz na jednego chara wciagu swiat), Na rooku tez jest mikolaj. Bye

LOL. Skad wiesz, ze na Rooku jest mikolaj?!? Podobno zabiera wszystkie ciacha z twojej torby i jeszce mleko, a za to daje ci pomarancze... Zarlok B)
Co do tibijskich swiat to na mainie prawda, jest mikolaj i nie zapominajmy, ze w wielkanoc za krolika spadaja jaja =]

Shagarot 30-10-2006 21:26

Mikołaj rox ;d Mi dawał 2 lata z rzędu córkierki xD
Króliczki w wielkanoc - jakoś tak wyszło, ze nigdy w wielkanoc nie grałem ;(
Hallowen - Królik dajacy na jeden meich [lub puki nie padniesz] outofit wiedźmi, ducha, vampira, ghula lub sceletona ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.