![]() |
Hydry z teamem
Witam, chciałbym się dowiedzieć co muszę wziąść idąc moim 40 ms na hydry (przyjmując że mam już blokera). Podobno opłaca się sumonować mino archery. A runy?
|
Server pvp: mf'y +wand + 2 ds'y
Server non-pvp: mf'y + wand + 2x fe albo fe i ds. |
Only manasy + Wand of Inferno + 2 ds:D
|
Jeśli masz niepewnego neta/boisz sie podejść (nie ma czego) to możesz używać hmm ale raczej się to nie zwróci/słabo zwróci. Pozdro
|
tak z mino archerami -.-?
|
Wand +dsy +mfy i Mana Block :P Aha oczywiscie bierz jeszcze druida :P
|
Ok ciebie wezme 8o
|
Zależy jak u ciebie stoi z kasą. Jeżeli masz jej dość dużo, znajdz blokera + druida który zechce postawić 2 ds + walić z volcanic roda + siować blokera. Ty natomiast postaw 1 ds + wal z wand of inferno + exori vis (około 1300 xp za hydre). Expisz niesamowicie szybko, tyle że nie zawsze sie zwróci. Jeżeli masz mało kasy to druid stawia 2 dsy + siowa + wali z volcanic i ty robisz podobnie, czyli stawiasz 2 dsy + walisz z wand of inferno (około 700 xp za hydre).
|
Chetnie bym poszedl ale sa dwie sprawy :P
- gramy na różnych światach -pacc mi sie skończył a podpisu mi się nie chce zmieniać.:) |
Hydry są tylko dla druida.
|
@up
A to od kiedy, ja jakoś sorcem na hydrach byłem.:baby: |
Na hydry to i druid i sorc przydatny... Jak bloker padnie to sorc jest przydatny bo druid nie walnie z Energy Wave i nie powali hydry tak latwo jak sorc...
Obie profesje sa na hydry jak najbardziej przydatne.. Jak juz ktoś kiedyś pisał "Nie ma lepszej ani gorszej profesji..." |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |