![]() |
55EK down by 52 MS
55EK padł, przewińcie troszke bo najpierw chciałem ubić innego ziomka, ale dał loga. Gdy padnie to już niedzieje sie nic ciekawego. :cup:
link http://rapidshare.de/files/35021987/...siaqu.rec.html Edit : Poprawiłem linka, bo zmieniałem nazwe pliku i zapomniałem o .rec :baby: ;d |
ani to rec anie exe, keyloger?
|
.html to film raczej nie jest
@edit przepraszam, nie wiedzialem |
Sciągnijcie to... do tytułu dodajcie ".rec" i wam będzie chodzic...
|
Cytuj:
@topic GZ ubicia i loota |
No ubiłes ubiłes ;p Ale najlepsze wykonanie to nie było .....
Na samym poczatku biegł na yellow wystarczyło sd i mort hur kolesia nie ma ;p Z drugiej strony miałes ogromne szczescie bo mu uhy sie skonczyły normalnie by uciekł ;p ale mimo wszystko gz :P |
Ehh... shortys a ja cie lubilem....
poprostu jestes kurwa jedna wielka swinia i nic innego, brazola nie zabijesz...cykor... |
ladny filmik i loot:) more taakich filmikow plx :P
|
18:06 Misiaqu [54]: ale musisz przyznac ze sie niezle bronilem
Wrecz cudownie Rotfl 55 EK bez uhow ;) |
@ UP ty bys sie posral jakby cie lal 52 sorc :<
|
Cytuj:
lol dżołka walisz?czy newbie -.- 45ms ucieklem przed 63 elderem,jak? Utamo vita+gran hur+t-ring+ all manasy Elite-> haste+t-ring no i uhy,skomplikowane? Pamietam jak kiedys na otsie z beryli gralem palkiem o nicku "AGA" i ucieklem grupce ludzi (okolo 5) w kanalach w carlin,m walle rox. Nic skomplikowanego...no chyba ze sie trzesiesz jak robak w galarecie :P @Topic ten najt padl jak nóp,gz lot ;p |
@up
52 sorc to tak jak 8 lvl pare lat temu wiec.. |
@Markizek no więc ile już uje.balem brazoli ? wiele....:baby: wogule po twoim zachowaniu widać ze masz 12 lat i pierwsze co robisz rano, po szkole i wieczorem to napi.erdalasz kur.wa w tibie
@Modus No więc mniałem odznaczone atakowanie ludzi, i niemoglem go tak od razu zacząć atakować, jak chcesz to zobacz to w zwolnieniu :baby: |
Ubic polaka to bulka z maslem (przynajmniej w 99%), sprobuj jankesa albo skośnookiego to zobaczysz co to znaczy prawdziwe pvp...
@film 4/10 |
omg ciezko mu bylo wejsc na piramide ;]
|
Cytuj:
Co do mojego grania w tibie to hmm... daleko ci do niego i napewno nie na*******am jak glupi w tibie bo mam zycie osobiste.... A skoro jestes takim EvUl zuym pekerem to czemu nie zabijesz lepszych ^^ noobowaty.. masz racje... on mial pacca od 2 dni... nie wiedzial ze na piramidze jest pz... poprostu zwiedzial sobie ankh etc... i nie bral duzo uhs... |
Cytuj:
o kurw... chwal sie ots-kiem sluchaj czlowieku na ots graja same nooby 0pvp a jak ktorys cie trafi z sd to ma bota i tyle...jak trafisz na dobrego ots-a(czyt. bez botow) to cie w 10 nie moga ubic... nub... @Kasztan nie denerwuj sie tak... @Shorty heh na chu*a zabijasz polakow? :< jest juz nas tak malo lepiej pona*******aj jakis br albo swe albo ch*j wie xD @Topic 8/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |