![]() |
Xadam Acc share albo Multiclient
http://img192.imageshack.us/img192/7...amshareyv2.jpg
Witam Popatrzcie na tego secrena którego zrobilem ponat miecha temu. Pewnego dnia nudziłam się i weszłem na tibia.com i wpisywałem tak dla jaj różne name między innymi Xadam i co mi wyskoczyło. |
Albo fake albo bug.Dwie postacie z jednego konta nie moga byc naraz online.
|
Niewiem czy nadal jest cos takiego ale kiedys (7.4) jak probowales wlaczyc 2 tibie na raz to wyskakiwalo okienko, ze nie jestes gm'em i nie masz takich uprawnien
|
Co innego by Ci sie wyswietlilo jakbys wpisal Gm xadam ...
|
Poprawcie mnie jeśli się myle, ale wydaje mi się, że GM może mieć zalogowanych jednocześnie 3 GMów i 2 "zwykłe" postacie :)
|
mhm w elemencie docelowym wpisuje 'gamemaster' i moze logowac na ile postaci ile chce (ofc gm'owskich)
|
Ja wpisałem xadam a nie gm xadam........... a to różnica
|
Gm'y tak mogą i nic nie poradzisz. Chyba, że zostaniesz GM. Wklej wtedy screnna :P
|
Gmy maja legalne mc.
|
Omg co wy gadacie ?! Jakie mc?! na tym SS widac ze on ma to na jednym Koncie a podobno mozna byc oniline tylko jednym charem na Acc ( Chyba ze Gmy maja innaczej) Mi sie wydaje ze to tylko jakis bug to ostatnio czesto sa problemy z Login Serverem bynajmiej u mnie na Securze.
|
Wasze posty wyglądają jak wywiad z dziećmi "a co to jest miłość?" "miłość to takie coś jak w brzuszku latają motylki", haha.
Gamemaster ma prawo oraz możliwość odpalenia dowolnej ilości postaci o statusie "GM" (np. "GM Xadam" i "GM Xadam Antica"). Jednakże nie jest możliwym zalogowania więcej niż jednej postaci typu "zwykła" (normalna postać do gry, w tym wypadku samo "Xadam"). Wystarczy w skrócie do Tibii dodać paragraf "gamemaster" aby zrozumieć o co chodzi (np. d:\programy\Tibia\Tibia***** gamemaster). |
Wyczerpany temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |