![]() |
W.B.K- Sławek vs Celoz
Wybieracie lepszy komiks. Liczy się humor i w mniejszym stopniu grafika. Potem głosujecie na jednego z nas. Umieszcze oba komiksy, bo Celoz już swój zrobił ale go nie ma.
A więc pierwszy komiks jest mój(Slawekmag). Wszyscy co chodź troszkę znają Celoza i jego zamiłowanie do flasha powinni zrozumieć. http://img114.imageshack.us/img114/5121/komiksqf9.png A tutaj komiks Celoza Jak widać jest zrobiony całkiem inną, ale równie świetną techniką. http://img433.imageshack.us/img433/5...iks0001lq5.jpg |
Hmm, jakby ci to powiedzieć.... twój komiks jest dośc ekhm, dupny.
Tak jakoś, cholernie mi sie nie podoba. Można z góry przewidziec co sie stanie ;/. A komiks Celoza moze byc. Ale jakoś nie potrafie wytlumaczyc, dlaczego mi sie bardziej podoba :?. Głos: Celoz |
@edit
Już nic, ślepy jestem To głosujcie. I chcę zapowiedzieć (miałem to już wcześniej napisać), że przegrani w pierwszej walce mają jeszcze szanse zagrać o pierwsze miejsce, tabelka będzie jakby dwustronna, i będzie 2x więcej walk |
Głos na Celoza...
Twój jest taki... ...kiepski chociaż Celoza niezbyt lepszy. Edit: Chociaż szczerze mówiąc wole Gimp niż Flasha. |
Taa... W sumie nie oddaję głosu na nikogo, oba takie se.
|
Oddaje glos na slawka! Ogolnie lepszy pomysl wedlug mnie uzyl :)
PS.Celoz kiedy userbar? |
Głos na Celoza. Za www.haxorsite.ru.
|
Celoz... :)
|
Sławek ;x
Celoza taki jakiś xD |
A ja tam zamiast pierwszego widze wypasionego, mega tuningowanego, z turbina i gumami pirelli "X"-a :P
A moze na tym polegal komiks a ja nie zalapalem ? :D |
@up
nie rozumiem o co ci chodzi. To był sarkazm, czy po prostu nie powiędszyłeś komiksu? |
Szczerze mówiąc żaden mi się nie podoba. Żaden z was się nie postarał.
|
Cytuj:
@Topic: Komiks sławka mi się podoba, ponieważ jest ładnie wykonany. Mój z kolei jest krzywy, jednak bardzoej humorystyczny. Więc wstrzymuję się od głosu, może jak to dogłębniej przemyśle to zedytuje posta Jednak sławka jest lepszy |
Szczerze powiedziawszy to ani jeden ani drugi mi sie nie podoba, więc głosu nie oddam : P
A tak btw,ja już skończyłem swój i czekam na Pana i Władce ;> mi łana fajt, plxpxlpxlp. |
E tam...Sławek ma lepszy komiks
Celoz jakiś taki dziwny i nic z niego nie kumam.. |
Według mnie nie zasługujecie Na miano artystów
Toż to gówno jest |
wiesz może sie nieznam ale nieoceniaj ksiązki po okładce......:confused:
|
Oni w artystach omój boshemogli by się chociaż przyłożyć do swojej pracki
Tak jak to robili poprzednicy bryndi vegeta blacko i reszty nie pamietam o limenu ;d |
"Toż to gówno jest" - Nic dodac nic ujac.
Ani ladne ani smieszne. Ani nawet madre. ARGH |
Straszne są ;/ Ani nie ładne, ani nie śmieszne, ani nic... A ludziki od sławka za bardzo przypominają mi mojego ludziki z "Nikta". No, ale nie ma co mówić o plagiacie, bo przecież prawie nikt mojego komiksu nie widział :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |