![]() |
Przygody Lorda Czaji
No to zapraszam do obejżenia moich fotek :) Może nie są jakieś wypasione, ale mnie powoli zaczynają nudzić foki z dragów, demonow i walrockow
http://www.tom173.webpark.pl |
Screeny takie sobie ale mogłoby być ich więcej.
|
Dam więcej, tym bardziej, że zamierzam znow iść na draga :) [zdziwieni?:P]
|
Te foty sa... smutne. Kazdy pall na 13-14 lvl muglby takie rzeczy osiagnac, wydaje mi sie to nudne i beznadziejne... Co tu dluzej muwic... postaraj sie bardziej :)
|
Fortki takie sobie nic nadzwyczajnego :P tymbardzje z ejestes paladynem a dla was jednym problem sa niewielkie dystanse i potowry wlaaca an stsrans acyklopy napewno tkaimi nei sa :P Co do dragona to radzil bym ci uwaza dzis ***** mnie za***al jednym starlem (pierwszy raz wielam zeby dragon walnol 180 ) a kumpel zanim an niego poszlem(1 sd i sie mailem zamiar schowac) radzil miz ebym sei uhnol :( jaki aj jestem glupi :( (ty aby czasn nie ejstes z novej ??
|
ale chała
mogles napisac w temacie "zycie poczotkujacego gracza " (nie chcialem napisac nooba) ogulnie ssy sa "DD" ze tak to ujme
|
Nawet ladnie ci szlo szkoda ze ssow tak malo :(
|
Nie wiem czy jest wogóle sens komentować coś takiego ale moje zdanie "tragedia"
|
Co to za hunt miałbyć przepraszam ??? :P Juz lepiej bys dał z Draga jakieś fotoski a nie z cyców. Jedyna fotka jaka byla srednia to ta z napisem "COOL" ułozonym z trupow Minosow , reszta badziewie
|
Omg
Ludzie jak wy komentujecie, niepodoba sie to nie komentowac, a mojim zdaniem to one sa ciekawe, bo przewaznie sa tu wstawiane ss'y z draggow, demonkow itd, to sie robi nudne, na serio, tzn nie dla kogos kto jest na tych ss'ach xD, to moj kolega z tibii wiec nie bedzie nikt go tu obrazac, debile.
|
No właśnie jestem za metium.Co chłapak postarał się a wy go jedziecie ciekawe jak on się teraz czuje . Zdołowaliście go i teraz może odechce mu się zdjęcia robić albo może filmiki.Jak macie tak komentować To nie komentujcie i już . Przynajmniej jest coś innego . A np. Mi się podobały te zdjęcia bo też mam palka i jest początkujący i napewno nie tylko mi kilku palkom na niższym levcach pewnie też albo początkujacym.
__________________________________ Spoko rób dalej scenki i nie przejmuj się niektórymi Komentarzami. |
To wkoncu forum wolnego slowa(wazne by bylo kultularne).Moze sie nie podobaja im ss'y wiec maja prawo to powiedziec.co wkoncu wszystkim maja sie podobac albo niektorzy(tym ktorym sie nie podoba) maja mowic ze ladne jak sa brzydkie.
Ps.Wedlug mnie fajne ss'y. |
Bysiek ma racje!Kazdy ma prawo oceniac jak mu sie podoba!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |