![]() |
Dragon hunt by 14 lvl pally
Mój pierwszy filmik, który tu umieszczam :) Ma on 88 minut :D i polecam przewinąć w monotonnych chwilach :p Filmik pokazuje jak pall może wykorzystać ukształtowanie terenu do walki z dragonem :) Myślę, że taki nudny nie jest no, ale wydaje mi się,że 14 lvl który tak masowo huntuje dragi to niecodzienność ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12341 Enjoy! Comment plx :P |
heh... ładnie je biłes. odpowiednia technika w odpowiednim miejscu = calkiem ladny hunt. najlpiej expilo sie wokolo tej rzeczki z lawą, wokol tego kamienia drag zadawal ci zaduze hity, raz nawet zdaje sie miales 1HP....
niewiem dlaczego pare osob dziwilo sie ze 14 pall moze zabic draga? kiedys na tibia.pl byl filmik jak 11 pall zabil draga. |
Hehe lol monotonia jak na draga ci szlo srednio 5 uh jak ja moim knightem 37 lvl 71/70 skile z axe ringiem i 2 handed weapon nie chodze na dragi bo waste duzy a ty 14 palkiem sie porywasz ;s
ps. myslalem ze bedziesz mial skile 70 dist bolty i pare bp uh :S |
Film nawet niezły :P
Tylko ten ostatni drag w korytarzu... Porażka... Chyba żaden 14 lvl z 47 dista nie polował jeszcze na dragi :> |
Rehost plax :D
Na jakiś konkretny serwer... "Obsługa skryptu AOL " X( |
Cytuj:
@topic: Najs. ;] |
Cytuj:
8 lvl palik 37/30 40 bolts uzylem i 4 uhy, drag padł ;) |
Hehe : P Jest waste jest zabawa :) a zabawa była,bo praiwe,że a lvl bym wbił ; o) POza tym sądze, że i tak mało uh straciłem jak na takie skille i tyle dragów :) hah z tym 1 hp to hardcore xD Ledwo przeżyłe m :) Ale najśmieszniej to było jak biłem pierwszego draga... lałem go z łuku i to na full defie ; ]
|
Cytuj:
|
Spoko filmik.I ci ludzie którzy pytali się ciebie jaki masz dist:p
Ale coś cienko ci szło dobijanie tych dragów jak miały juz red hp:D |
fajny hunt ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |